【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
部xz 升左7.1.1好似慳電左

正常

真係 有6.0咁慳電就謝天謝地

我隻mon就係又黃又暗

開光d用幾日唔得再換
膠水可能未乾
我發覺我部xzp 禁音量鍵,附近個mon會有水波紋

我隻mon就係又黃又暗

開光d用幾日唔得再換
膠水可能未乾

我隻mon就係又黃又暗

開光d用幾日唔得再換
膠水可能未乾

你話緊邊個

係鬆既放心

係鬆既放心

有冇人有依個問題,要背影黑色/深色先覺
點解人地大鋪 u11已經減到五千三百幾 xzp價企得好硬 都係5998

係鬆既放心

想問下三哥兄xzp用左一兩日有無wifi 不良同睇片白線問題?
xz update完
冇左data
只打到電話
唔知乜事

屌,我都係,返緊工先知

好似csl要自己set apn

XZ CSL Auto update

冇事

係鬆既放心

想問下三哥兄xzp用左一兩日有無wifi 不良同睇片白線問題?

兩樣都無

有冇人有依個問題,要背影黑色/深色先覺

點解人地大鋪 u11已經減到五千三百幾 xzp價企得好硬 都係5998

因為htc冇人買
xz岩升7.1.1

我隻mon就係又黃又暗

開光d用幾日唔得再換
膠水可能未乾

而家仲有膠水未乾呢樣嘢咩
今日係CSL到出XZP,條友話唔好update住,唔係會用唔到CSL真定假
今日係CSL到出XZP,條友話唔好update住,唔係會用唔到CSL真定假

手動set 返apn 就得

點set先得

點set先得

xz跟住上面set都係冇反應
都係要搵wifi down番個設定先得

要去設定到set
xz 123用家今朝update後中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞