【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我諗緊XZs都lag係咪因為firmware同XP XZ用同一個 好慘

XZs會發熱
影snap會lag save機又lag 錄4k會過熱停機

根本係xzp先係sony重新開始
我諗緊XZs都lag係咪因為firmware同XP XZ用同一個 好慘

XZs會發熱
影snap會lag save又lag 錄4k會過熱停機

根本係xzp先係sony重新開始
上網睇xzp個新更新好似搞左wifi問題

係就好

我依家個wifi成日斷

係就好

我依家個wifi成日斷

我無事

係就好

我依家個wifi成日斷

我無事

xz表示都成日斷
xzs冇事
想問下xzp個喇叭開最大會唔會好似xp咁細聲同埋d聲拆唔拆?去舖頭試唔到,間間都播歌

係就好

我依家個wifi成日斷

我無事

係睇部router夾唔夾
有冇z5更生了有報告?

更新完
暫時唔覺有咩問題
同7.0個時無咩分別

home 冇lag? 最緊要有冇省電了

無lag
S810就唔好提省電算啦

屌…日日叉兩三次電
有插穌既地方一定要插住…唉
有冇z5更生了有報告?

更新完
暫時唔覺有咩問題
同7.0個時無咩分別

無lag

屌…日日叉兩三次電

係咪得我一個覺得升左7.1慳電咗好多?
xz lag到不可接受

成日過熱

聽個電話都lag

唔關820事
係sony寫820 rom寫得差咋
大把820機又快又順

Sony個舊內部設計 俾粒836佢都會發熱

好彩xzp用左全新設計+ ufs2.1
XZ XZs用家相信好快會頂唔順要換機

好後悔買左XZ 但XZP又太大部
想入手XZP , 請問咁多位巴打邊間細鋪信得過?

想入手XZP , 請問咁多位巴打邊間細鋪信得過?

https://www.sony-xperia.com.hk/dealer.php

price.com自已對下個list
想問下xzp個喇叭開最大會唔會好似xp咁細聲同埋d聲拆唔拆?去舖頭試唔到,間間都播歌

大聲過XP XZ 啲聲無誓
xz lag到不可接受

成日過熱

聽個電話都lag

唔關820事
大把820機又快又順

等xz1
下個月會有消息
xz lag到不可接受

成日過熱

聽個電話都lag

唔關820事
大把820機又快又順

等出compact果陣trade in啦
有冇z5更生了有報告?

更新完
暫時唔覺有咩問題
同7.0個時無咩分別

無lag

屌…日日叉兩三次電

7.1.1 省電了, z5

大聲過XP XZ 啲聲無
xp熄埋個OK google好似好咗少少少少
有冇z5更生了有報告?

更新完
暫時唔覺有咩問題
同7.0個時無咩分別

無lag

屌…日日叉兩三次電

7.1.1 省電了, z5

你地full wipe左?
我今日自己flashtool重新flash一次,開唔到volte
之後用pc companion 再flash多次先得
z5更新完 成日勁熱
z5更新完 成日勁熱

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞