【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
sony個更新對上次都好好地 而家又lag到仆街 又食電 更新左home先好少少 但仲會彈apps同reboot 用到火
屌, z5c 更新左後, 2gb ram光速爆ram,
唔好話同時幾個app,
打住機都可以突然爆ram彈返出主畫面

你玩邊隻game咁犀利
sony個更新對上次都好好地 而家又lag到仆街 又食電 更新左home先好少少 但仲會彈apps同reboot 用到火

XZP 其實有冇影響? 洗唔洗update 咩hone
x performance reset 左,
轉返舊xperis home 就好似正常返

今次罪大真係食撚屎

已經頂唔順trade in左xz
x performance reset 左,
轉返舊xperis home 就好似正常返

今次罪大真係食撚屎

個update出左成20日都未出新update fix返

換左xzp?
有冇人知衛訊xzp e家幾錢
有冇人知衛訊xzp e家幾錢

想平去英京

有點心旭旭想轉會
xzp 新手有問

hang 機點reboot
back, home , close apps 三個制有無得換位?(lg有)
可以唔以局部cap screen? 即係可以裁走唔想cap嘅嘢
xzp 新手有問

back, home , close apps 三個制有無得換位?(lg有)
可以唔以局部cap screen? 即係可以裁走唔想cap嘅嘢

長按power 6秒 震一嘢之後放手
三天王冇得換位
原生冇 要自己裝第三方app或者cap完之後再edit
xzp 新手有問

三天王冇得換位

google係systemui收埋左既function做到
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.paphonb.systemuituner
要用adb grant左 permission 先
一開apps有教
xzp 新手有問

三天王冇得換位

google係systemui tuner收埋左既function做到
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.paphonb.systemuituner
要用adb grant左 permission 先
一開apps有教
求救
小弟用緊初代Z 唔知係咪用得耐
好多時電話打嚟會係我部機冇收到任何call&record嘅情況下飛咗去留言信箱
訊號爆格都會咁但我確定冇飛過線亦冇用app bam電話
想問各位巴打有冇方法fix
肥花劏plan 機 $4500 有交易
部xzs又lag又慢 可以點做?
利申 用咗好耐iphone 上上星期轉會

轉返iphone

點會買xzs
你有冇追過post

點會買xzs
你有冇追過post

冇 sor 我都係出返去先

點會買xzs
你有冇追過post

冇 sor 我都係出返去先

轉xzp

Z5P XP XZ XZs 全部都係垃圾!

xzp先係正常高階手機
慢到收WhatsApp都唔準時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞