【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
黎緊會出xzp
想問下你地d mon貼同埋機套係邊到買
同埋有冇推介
Xzp. 影相果到真係幾時fix

我update左45.0.A.5.1之後 好似好lag 咁

利申 xzp

利申 xzp

吓 lag

利申 xzp

吓 lag

暗會

price咁多間做到4680既

要sony指定舖頭先有保

收到 想出XZP 好耐 今日忍唔到手啦

邊間買?幾錢?

有冇野送

我都未知 未去買 晏D就去 所以先上黎問下各位巴打係邊間出機好

百記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 藍牙耳
Wil記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 3mth屏幕保養
so ling 好似暗減300, 唔知有乜送

衛訊有屏幕保咩?

諗緊去英京買定去華仁買好

6月尾我喺衛記買有屏幕保護
唔知點解Xperia X更新左之後就冇得錄影

錄完影就kick死左喺個saving畫面

依家完全冇得錄影

kick死左喺到
要特登lock一開鎖即刻home掣先出得返去
再睇啱啱拍既片開唔到,應該損壞左

試下用係咪micro sd問題

唔係
依家一時得一時唔得

我有幾段片錄先發現係save唔到

冇人理我

冇人識咪唔答你
上cs 整喇屌
呢度維修部咩

利申 xzp

吓 lag

暗會

你想講唔會
但我買左唔夠一個月就已經lag 好唔尋常
唔知點解Xperia X更新左之後就冇得錄影

錄完影就kick死左喺個saving畫面

依家完全冇得錄影

kick死左喺到
要特登lock一開鎖即刻home掣先出得返去
再睇啱啱拍既片開唔到,應該損壞左

試下用係咪micro sd問題

唔係
依家一時得一時唔得

我有幾段片錄先發現係save唔到

冇人理我

更新完洗機未
更新完洗機未
更新完洗機未

price咁多間做到4680既

要sony指定舖頭先有保

收到 想出XZP 好耐 今日忍唔到手啦

邊間買?幾錢?

有冇野送

我都未知 未去買 晏D就去 所以先上黎問下各位巴打係邊間出機好

百記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 藍牙耳
Wil記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 3mth屏幕保養
so ling 好似暗減300, 唔知有乜送

衛訊有屏幕保咩?

諗緊去英京買定去華仁買好

6月尾我喺衛記買有屏幕保護

點有?
x performance 更新完7.1.1, 部機成日lag + 過熱 + 電倒水, 係咪要重裝?

x performance 更新完7.1.1, 部機成日lag + 過熱 + 電倒水, 係咪要重裝?

或者等罪大出更新fix左佢
咁多人中招罪大咁都唔搞掂佢就等摺啦

利申 xzp

吓 lag

暗會

你想講唔會

係咪有時部機郁得太快lag一下咁?
係嘅話係預測拍攝

或者等罪大出更新fix左佢
咁多人中招罪大咁都唔搞掂佢就等摺啦

Z3+時期都無摺 而家驚咩

利申 xzp

吓 lag

暗會

你想講唔會

係咪有時部機郁得太快lag一下咁?
係嘅話係預測拍攝

no run apps個陣會lag
試過一次冇反應左五六秒 之後就狂彈我之前禁d野
Xperia x更新完狂彈app
Apple產品 報價/交易區。為炒iPhone8 做好準備 想收機或者睇報價既巴絲打們可以入呢個TG group

https://t.me/AppleHKPrice

走啦
xp洗完機都係咁lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞