【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
明明我冇較過任何鬧鐘
點解佢仲會顯示鬧鐘提示?

bug?

pish

開個鬧鐘 再熄返

試過,都係唔得

可能係某個APP衝突
之前香港天文台APP試過會有呢個BUG
XA1 粒電ok 嗎 有冇用家講下幾多sot

普通上網唔打機用到一日有多
其實去到呢家有冇一塊係包哂成個mon 而又透明嘅玻璃貼?

都話去台灣貼

都話去台灣貼

devilcase都出左隻3d 不過要去佢實體店度搞
http://devilphone.net/?p=1078
有冇人部xzp 連到wifi但係咁上唔到網?
有部htc m8 壞左,換㡳板要13xx, 整好定買部xa1 用好,打算用兩年

一時時但我唔肯定係咪xzp問題
因為個wifi真係有少少虧

btw真係唔少人話xzp成日斷wifi
有部htc m8 壞左,換㡳板要13xx, 整好定買部xa1 用好,打算用兩年

都用左咁多年 換機啦
整完底板可能又到第二度壞

btw真係唔少人話xzp成日斷wifi

我無事

都用左咁多年 換機啦

XA1頂到兩年嘅

都用左咁多年 換機啦

XA1頂到兩年嘅

就係驚m8 整完好快又壞 始終俾多600蚊有新機用,當買一年保養都扺,而且xa1個樣又唔差,係驚32gb 會唔會好快爆,依家m8 16 gb 幾個大apps 就爆
z3 6.0.1 一日就冇電
唉想去返4.4.4
做咩xz升到7.1.1藍牙耳機要手動連接,不是自動連接
XZ同XZP個性能其實會唔會差好大
我平時用黎打下機睇下youtube買邊部好
z3 6.0.1 一日就冇電
唉想去返4.4.4

關咩事

用左咁多耐舊電早打柴啦
XZ同XZP個性能其實會唔會差好大
我平時用黎打下機睇下youtube買邊部好

講左幾撚多次
已經講到口臭
xzp 同 xzs分別大唔大
cpu 835 vs 820
4k mon vs HD mon

主要影小朋友,上一部機係LG Gpro 2
窮撚儲左好耐錢先捨得換機
想買一部可以用4-5年

用4-5年就買xzp啦
xzs 仲行緊 emmc5.1 save相速度會慢啲
同埋用緊舊式內部設計
影相時散熱冇xzp咁好
利申:xzs用家

多謝大家放毒,決定買xzp
公價係咪56xx,邊度買會多嘢送?

碌卡儲分都係要去返大舖?

臺灣嚴選名膜

臺灣嚴選名膜

順手問吓xzp有冇邊張膠貼好用?
因為短期內都唔會去台北整moon貼

想買一部可以用4-5年

用4-5年就買xzp啦
同埋用緊舊式內部設計
影相時散熱冇xzp咁好

公價係5998
sony要去特約零售店買

想買一部可以用4-5年

用4-5年就買xzp啦
同埋用緊舊式內部設計
影相時散熱冇xzp咁好

公價係5998

最底旺角果間$4770?!?!

有冇伏?

想買一部可以用4-5年

用4-5年就買xzp啦
同埋用緊舊式內部設計
影相時散熱冇xzp咁好

公價係5998

最底旺角果間$4770?!?!

有冇伏?

你搵下sony特約零售店有冇佢名
相機好快過熱係咪冇得救
mon較暗d有冇幫助
32gb rom 係咪好快爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞