有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
真係唔好咁沉迷偶像
我半推008都已經覺得心傷

如果遲啲我主推個啲都攪單咁ge野
都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

文春畢咗業都攪㗎,優叔唔係比人影到同捧球手咩

畢左業就冇所謂啦
正常人拍下拖都唔比咩
麻友咁撚毒應該一放工就返屋企煲動漫
有啲咩野可以俾人爆

麻友好似係顏控 幾驚佢比j 家仔溝
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

畢左業就冇所謂啦
正常人拍下拖都唔比咩

有d 畢左既 仔都有啦
有啲咩野可以俾人爆

最可能比人影到個毒樣,唔化妝油頭粉面
次次都係本來覺得好似有腦既member 點知發文春炮

指咪都似有腦

rotty 田野都理解
但008哲學撚好似有腦 柏木又好有偶像自覺 點知

rotty佢冇心做偶像 佢以歌手目標
柏木都唔意外 佢既定位從來都係花瓶
麻友果d先叫有偶像自覺

麻友係CG,所以無感情

指原選到第1 成團HKT開心到
呢個係我比較鐘意指原既原因 有擺感情落去個團
做idol姐 唔洗下下放低所有感情

麻友拎第一,比人屌佢係最唔掂ge ace
次次都係本來覺得好似有腦既member 點知發文春炮

指咪都似有腦

rotty 田野都理解
但008哲學撚好似有腦 柏木又好有偶像自覺 點知

rotty佢冇心做偶像 佢以歌手目標
柏木都唔意外 佢既定位從來都係花瓶
麻友果d先叫有偶像自覺

麻友真係咁多年都無醜聞,私生活都無點流出

結果比個賤人拎哂尾彩

不過問心, 麻友上年同指真係差好遠, 人地紅到發紫

真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

畢左業就冇所謂啦
正常人拍下拖都唔比咩

有d 畢左既 仔都有啦

畢咗業我諗飯都會想佢幸福快啲嫁

唔知008話結婚都留nmb點收科

008單野如果夠薑話自己要結婚所以畢業
應該會好好多
有啲咩野可以俾人爆

佢鍾意溜冰仔

咁麻友都咁靚唔揾番個都咁靚仔嘅,我反而會跳樓,如果佢揾大叔埋單,我一定話:「我都靚仔過呢個柒頭,點解要選佢唔選我」
珠珠showroom哭哭橙橙豬
AKB48 上位16人
渡辺麻友
横山由依
岡田奈々
高橋朱里
向井地美音
峯岸みなみ
加藤玲奈
小嶋真子
川本紗矢
倉野尾成美
福岡聖菜
岩立沙穂
佐々木優佳里
谷口めぐ
久保怜音
小栗有以
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

畢左業就冇所謂啦
正常人拍下拖都唔比咩

有d 畢左既 仔都有啦

調佢去JKT等佢自動波
有啲咩野可以俾人爆

佢鍾意溜冰仔

咁麻友都咁靚唔揾番個都咁靚仔嘅,我反而會跳樓,如果佢揾大叔埋單,我一定話:「我都靚仔過呢個柒頭,點解要選佢唔選我」

羽生

有CAP圖嗎

wfc
008死賤人

想引戰就死開啦,林明禎都係雞嚟㗎咋
禾珠開左SHOWROOM
快入去拜#1
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

畢左業就冇所謂啦
正常人拍下拖都唔比咩

有d 畢左既 仔都有啦

008單野如果夠薑話自己要結婚所以畢業
應該會好好多

其實都唔會
總選講依個話題都會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞