有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
隔離po d難波粉入撚晒離騎劫左個post
一句講晒,你要盲撐就返自己個po取暖
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

難波粉冇人中意彩?睇下彩姐都道晒歉仲要撐008

香港人原來仲未接受到偶像拍拖結婚原來思想仲係咁單純咁天真高登連登唔係default咗女人係雞咩

你都傻既
其實彩姐係天真無邪既香港人黎架
真彩姐一定係撐返008,你們說對不對

彩姐原來係香港人聽日可唔可以帶我去香港見

香港人一定住係香港,你痴左線咩
你要見就去日本見

講埋D白痴野人唔笑狗都吠
笑撚到仆街
開個人妻團比個隊長佢做啦
細豬又冇哂流量

咪即係SDN48囉
同埋呀

MB有拍拖 有仔 被仔玩 被老細屌 全部公開秘密黎

洗唔洗又公開討論下 琴晚玩緊咩花式呀?

有D野知道就知道 但係你公開講就係仆街架啦
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

佢係做錯,我承認

我只係睇唔過眼008俾你地形容做破壞48g形象嘅大罪人啫

一個休班警犯法都破壞哂成個警隊形象啦
你幫手去撐埋猶差啦不如

佢之前從來無人破壞過形象?
啱啱三連霸嗰位呢?
係後台SR訪問人嗰位呢?

如果008過兩日宣布畢業,好好睇睇咁走人又有無破壞形象?
如果即時解雇又有無破壞形象?

而家008大大力叫醒班死毒撚唔好ff咁多
營運話知道008 可能初頭只係冇諗過咁大獲+諗住想炎上引起話題

不過完全唔明點解營運要允許
要炎上 今年已經有好幾個point
1/ 因天氣臨時中止
2/ 荻野由佳爆大冷入神7 (速報一出村外人個個問佢係乜水)
3/ 麻友畢業 初代神7宣布完結
4/ 指皇3連霸

我唔信營運事前知情

營運如果知但又唔通知山本彩?

明知山本彩開showroom要即時對住十幾萬人都唔單聲佢知?

咩玩法?

營運知仲俾佢上台9UP咩
成班大TOP都黑晒面就知008就話既內容唔單只唔岩大TOP聽
仲唔岩營運聽啦

營運一方面想俾人知自己管得住D團員先話自己知情
第二方面可能仲想保008先幫佢兜
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

香港人原來仲未接受到偶像拍拖結婚原來思想仲係咁單純咁天真高登連登唔係default咗女人係雞咩

你都傻既
其實彩姐係天真無邪既香港人黎架
真彩姐一定係撐返008,你們說對不對

彩姐原來係香港人聽日可唔可以帶我去香港見

咪講埋哂D反智說話就以為自己寸到人啦
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

佢係做錯,我承認

你幫手去撐埋猶差啦不如

啱啱三連霸嗰位呢?

可唔可以唔好再拉臭蟲論?

全部都有破壞 咁008就可以破壞?

無論佢E家做咩 破壞形象已成既定事實
營運E家要做既係諗點補救
根本係屌佢對唔住其他成員 佢嘅飯
係咁嘅場合講係不負責任
屌佢破壞形象只係少數
請面對現實
NMB一直唔想痴AKB唔好講到好恨啦

唔想痴 搞公投獨立囉
營運話知道008 可能初頭只係冇諗過咁大獲+諗住想炎上引起話題

不過完全唔明點解營運要允許
要炎上 今年已經有好幾個point
1/ 因天氣臨時中止
2/ 荻野由佳爆大冷入神7 (速報一出村外人個個問佢係乜水)
3/ 麻友畢業 初代神7宣布完結
4/ 指皇3連霸

我唔信營運事前知情

明知山本彩開showroom要即時對住十幾萬人都唔單聲佢知?

咩玩法?

柏木嗰邊都似完全唔知情
見佢哋見到008嗰陣笑得好開心

我諗營運應該知
始終文春個邊會先出文比akb 個邊firm 一下先(好似增田有華個次咁)
之不過估唔到佢咁夠膽上台玩到咁大

條仔都未必知佢咁講添...
我唔信營運事前知情

咩玩法?

文春有預告 選舉前一晚post咗張大阪章魚燒
一出張相d網民已經瘋狂估係nmb
(之後再有張榴槤 )

所以營運未必唔知
不過彩姐既反應....佢就真係完全唔知
嘩....越夜越精彩,好彩聽日星期日啫,隨時拗通宵
大家都好好氣
會唔會凌晨推爆個oost
睇黎下個po個名好似要暫時轉下

有無人好憎須藤凜々花
吉本咁撚小氣
吉本唔知情之下自爆須藤係咪唔想再活
小珠喺自己個PO都要輸
出面生駒開咗個post好好笑
小珠喺自己個PO都要輸

小珠喺自己個PO都要輸

小珠喺自己個PO都要輸

禾朱好慘
小珠喺自己個PO都要輸

好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

佢係做錯,我承認

你幫手去撐埋猶差啦不如

啱啱三連霸嗰位呢?

可唔可以唔好再拉臭蟲論?

全部都有破壞 咁008就可以破壞?

無論佢E家做咩 破壞形象已成既定事實
營運E家要做既係諗點補救

如果指原真係有破壞形象,仲邊個有三連霸呢回事?晨早收左皮啦

根本就無一個MB有能力可以破壞到成個48嘅形象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞