有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢到啲玻璃心毒撚飯真係好可怕,好似係到FF mb真係自己條女咁

咁MB點解又要暗串008呀

唔同MB又FF自己係毒撚條女呀

高朱直接屌9 008
肯定係FF緊自己係008條仔
呢到啲玻璃心毒撚飯真係好可怕,好似係到FF mb真係自己條女咁

你唔係一樣咁玻璃心就唔會咁上心屌咁耐啦,五十步笑百步

我無推開008/Nmb

屌佢等於覺得佢俾帽自己
你加油啦
走左幾圈,大陸貼吧,日本2ch

清一色屌柒008

除咗連登

連登仔眾人皆醉我獨醒

連登不嬲成日出現非社會主流觀點

依家話佢職業操守有問題呀瞓醒未?

點解idol就唔可以拍拖結婚先

唔夠你咁上心,咁落力幫008講說話

睇唔過眼你地班思想咁守舊既人遮
喂 既然已經事先知會
營運都俾佢上台
係唔係應該屌7營運呀
喂 既然已經事先知會
營運都俾佢上台
係唔係應該屌7營運呀

2者無衝突

我無推開008/Nmb

啱啱你先屌人出咗坑唔關事就咪撚理,咁而家又唔係你推又唔關你事,你講咁多做咩啫

你柒咗啦,收收皮先啦
喂 既然已經事先知會
營運都俾佢上台
係唔係應該屌7營運呀

2者無衝突

屌佢唔等於唔屌營運
亦唔等於唔憎柏木
喂 既然已經事先知會
營運都俾佢上台
係唔係應該屌7營運呀

營運又柒多穫

因為E個係日本IDOL既潛規則 你做得IDOL就要接受 008之前一直有做開處女宣言 佢根本就係要俾人感覺佢純過純水...咁唔係背叛係咩?

咁唔通你問你老細 點解返工唔訓得覺 我點解唔可以帶部PS4返黎打?

我無推開008/Nmb

啱啱你先屌人出咗坑唔關事就咪撚理,咁而家又唔係你推又唔關你事,你講咁多做咩啫

你柒咗啦,收收皮先啦

屌人出左坑唔關事咪撚理個個唔係我黎架

你呢番話同日本仔講啦
我=食花生mode

好想同008講你真係夠哂無恥

我無推開008/Nmb

你柒咗啦,收收皮先啦

屌人出左坑唔關事咪撚理個個唔係我黎架

小嵨真子,你柒咗啦,收收皮先啦
就係想睇你48G死

咁係點撚樣先? 係唔係要同你申請? 洗唔洗寫3000字REPO俾你? 你邊撚個呀?

我E家係唔撚妥008條8婆 咁又點撚樣?

冇咩點
你繼續屌佢 我地咪繼續屌你囉
我地nmb變成點 關你撚事咩

我繼續屌緊 咁有人肯出黎屌我未?

我M黎架 快點黎屌我啦
啫係好似你信左佛教咁,個教條係叫你唔準食肉。你偷偷地食肉都算,仲要大大聲話點解唔食得肉?
係咁點解你又要黎信佛教?你去搵其他天主教信唔好?

偶像拍拖被人影佢唔係第一個 呢個唔關你講既 職業操守 事
如果係講佢唔適合場面講 咁點解營運唔阻止? 既然會影響咁大咁不該 應該會有其他處理方法 再退一步係當事人一意孤行要係呢個場合講 咁營運又點解要講佢地知又俾佢講?

睇唔過眼你地班思想咁守舊既人遮

諗野咁前衛係會少D人理解架啦

都講撚左唔係唔俾拍拖
但係個應對方式係好撚不堪好撚兒戲
其他mb對自己做偶像係一生懸命
你當偶像係玩玩下 什至結婚都係玩玩下
你叫其他mb會有咩感受?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞