有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
下單整首私、結婚しまっす
008單料都唔知好嬲定好笑
指原三連霸鄧佢高興,初心麻友祝佢畢業順利;雖然個總選場地柒咗,不過好黎好去完成個總選咪算,點知008一個人搞轉個party

風頭蓋過哂所有野,仲要係向壞𠴱邊發展

飲到1999 都唔知up緊乜

乳細繼續開埋佢

笑唔出
飲到聽朝?
咁總選新歌 同nmb新歌 係咪都會冇佢?

Nmb新歌拍咗啦

唔會cut走佢啲大頭?

試下blur哂佢

總選新歌可能真係冇佢

睇下未來幾日 總部會點搞單野
覺得唔啱屌下都唔得 cls

冇話唔比你地屌喎
但係唔好講到008係搞撚到48g收皮先ok?

你私下爆, 影響最大係你個人嘅形象(好似手越)
你喺個代表48G嘅場合爆, 仲話結婚都要繼續做落去, 影響最大嘅就係48G俾人嘅形象, 所有成員被你拉晒落水
48G最吸引我既係團員之間同對所屬團既羈絆 個種熱誠
仲有本身好鐘意睇女仔點扮靚
對住都係女仔無咩戀愛feel sor
除左中性路線既mb
你話睇實力個啲就睇其他國家idol既

gay test fail,你應該睇j家

架仔太mk 不了

新一代j家好柒 9.9/10係柒
指原三連霸鄧佢高興,初心麻友祝佢畢業順利;雖然個總選場地柒咗,不過好黎好去完成個總選咪算,點知008一個人搞轉個party

乳細繼續開埋佢

笑唔出
飲到聽朝?

幾個fd一齊飯 我算最清醒𠴱個,008飯醉到亂咁屌佢個推
今次008係大嗌alluhu Akbar 攬住akb一齊死

你個名

MANEKI

識貨之人

唔知禾識唔識你

我識個人又係首推白間
之前冇留意
原來008條tweet最尾寫住
スピーチ見ててねーっ!!!!!!
苦呀西又快爆po

g bra
今次008係大嗌alluhu Akbar 攬住akb一齊死

你個名

MANEKI

識貨之人

唔知禾識唔識你

我識個人又係首推白間

呢邊推果個唔會又係呢個嘛

乳細繼續開埋佢

笑唔出
飲到聽朝?

幾個fd一齊飯 我算最清醒𠴱個,008飯醉到亂咁屌佢個推

feel 到 你仲可以覆到我
睇字都覺得痛到痴線
其實008唔係20歲咩?佢96年喎

應該屌緊係雞係公廁之類

苦呀西 禾珠咁快已經為下年拉定票 但無人理
#下年投票不可以偷懶囉
留名
過咗咁耐我都仲係希望008單野唔係真
睇下遲啲008點講

其實如果前輩陸陸續續出面鬧佢
應該都向營運證實咗
我諗呢個時候營運冇需要隱瞞班大前輩?
至少彩姐肯定可以知

偽飯講兩句

原本今年總選無咩懸念
因為都估到撒西 一定第一
都諗住唔會點睇點理

但其實今年 我會話真係第二章完結
一章 無可否認一定係優醬之爭
二章 就係宅麻 同地方團抬頭 戰國一樣
宅三年霸 麻友宣布畢業
就算預左 但個一刻都會有點心痛啦
特別睇住麻友由妹妹 到優子抬佢
到作為top頂住akb本部的意志
真係心酸

而ngt大米團由去年0人 到今年有荻野第5
其實真係又驚又喜
特別荻野 其實都係一個akb新希望
坦白講 佢外型 動作行為 真係幾麻麻
但佢故事 絕對拍得住撒西 又係醜小鴨變天鵝
我諗akb一直最賣點就係
一個原石 一個好普通女生 都可以成為偶像
只係大家近年忘記左

而008件事
屌7我守舊都好 真係幾難接受到
你可以話戀愛禁止on9 守舊過時
你又可以話佢d前輩一早犯哂禁
但依家明顯 係佢搞串成個party
佢係以個人想法>整體團體
背棄左信任佢嘅人
我見到彩姐咁 我真係心痛到仆街
彩姐選佢入隊 到營運 全團培訓佢接棒
根本白間之後 原本佢就係nmb第三梯隊
你叫彩姐點走 點安心?
以彩性格一定又好內疚嬲佢時更嬲自己啦

同一個飯 投佢上去
就算話係未毒撚FF都好
都一定唔會諗過個偶像竟然係感言同自己講
我結婚了
如果個飯 可以9秒9接受到
佢一係好open mind
一係根本都唔多真心鐘意佢啦

同時間 見到有人屌 akb班先帝 唔好出聲
但作為舊生 開國元老
你見到有個新生新希望
以一個 以個人>整體 造法
你會接受到佢破壞前人 同依家所有人努力?
同意樓上巴打所講
優子係現場 隨時第一個係後台打佢一巴
tkmn一定係得獎感言謝罪屌7佢

最後總選近年係好兒戲 都變左為搞而搞
但008今次 真係幫唔落
都唔想話咩香港人偶像新諗法
我只係見到一個人
佢無諗人地感受 佢見到只有自己
一個好自私 自以爲聰明的女生

9up完 唔講唔舒服

利申: 一直對008幾好感 覺得佢好坦言
上次坂道 SR屌7營運真心覺得佢係希望
依家 我只係替彩姐好心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞