有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
聽日翻早 唔得閒食花生

星期日都返工

df

返早+1

Family Mart 星期日收檔就好
不過聽日翻去可以拎垃圾翻屋企
錢財身外物使咩自殺呀

係囉都叫推個陣曾經開心過呀
唔啱咪睇其他女囉,就算睇肥秋團以外嘅都好呀,何必傷害自己

有時飯到上左腦係咁架啦
我都明

尢其係日本飯仲上心,我丹心一片
好撚自私呀
要宣佈結婚都應該睇下時間地點啦
搞9成團就係想自爆早過文春爆

原本文春得兩三張相都唔夠JER死008
但係008作賊心虛
自爆結婚

文春得咁少相又唔係影到拖手個d
9up話親戚都得啦
008哲學家諗嘅野係唔同d
今次點收科
次次都係本來覺得好似有腦既member 點知發文春炮

指咪都似有腦

rotty 田野都理解
但008哲學撚好似有腦 柏木又好有偶像自覺 點知
008之後會唔會比前輩鬧

唔洗之後,依家已經屌緊
呢獲嘢真係要元神七復出要救亡

上年先比肥秋叫曬番黎出隻十周年單,又搞佢地

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

路過
因為愈有腦愈覺自己有方法避開班狗仔

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

路過
因為愈有腦愈覺自己有方法避開班狗仔

聰明反被聰明誤

唔洗之後,依家已經屌緊

我指當面

返到後台應該會啦
好撚自私呀

但係008作賊心虛
自爆結婚

9up話親戚都得啦
今次點收科

手越單野都9 up 到
依一單冇可能唔得
008其實想點

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

哲學撚咪就係諗D人地諗唔明嘅嘢囉
下??優叔都出現屌
008...有時d野講笑都要有分寸...係咪真都好
今次真係大撚獲... 彩姐一定好頭痛

話說個post爆得好快www

彩姐sr個陣好似面都青埋

彩姐個樣好明顯係"今次仆街了"

彩都幾慘,迷路走左佢一個人咩起成團nmb, 搞得有聲有色,比條仆街爆一爆
好撚自私呀

但係008作賊心虛
自爆結婚

9up話親戚都得啦
今次點收科

咁今次係咪社會實驗黎證明自己果d哲學理論

唔洗之後,依家已經屌緊

我指當面

返到後台應該會啦

佢好似好早返咗屋企?佢話瞓教

咁真係唔知

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

rotty佢冇心做偶像 佢以歌手目標
柏木都唔意外 佢既定位從來都係花瓶
麻友果d先叫有偶像自覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞