有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
個topic名唔轉得
我要幫佢刷存在感

出年訓係度都第一唔駛你幫佢擦

我有預感佢唔會

我覺得會有黑馬囉

以前啲人夠以為麻友會接優子捧點知指原殺出

指原仲要係中完巨炮,發配邊疆,再爆大冷拎第一,事前邊有人估到
成班花生友棄咗推出咗坑又加把口做乜鳩出咗坑就走啦

我地入鳩你NMB區搞事咩

咁玻璃心 唔黑得 唔鬧得 唔講得 咪死返去圍爐囉ON9

邊個玻璃心

唔知邊個帶人衝入黎個區到嘈呢 邊個叫人走呢木

唔好咁啦 008都係閪痕姐 好正常 結左婚你地都要支持哦
戀愛NG 結婚OK 好哲學

我握手又真係有同過自己推講 慈愛禁止條例係on9
定係你自己瘋狂ff 以為mb真係你條女

點解你地講野咁好笑
我唔明FF MB係自己條女同埋鬧鳩008態度唔岩有咩衝突
香港人既辯駁能力真係咁低?將兩件唔關係既事都痴埋黎講
個topic名唔轉得
我要幫佢刷存在感

出年訓係度都第一唔駛你幫佢擦

我有預感佢唔會

我覺得會有黑馬囉

以前啲人夠以為麻友會接優子捧點知指原殺出

指原仲要係中完巨炮,發配邊疆,再爆大冷拎第一,事前邊有人估到

都唔係爆大冷
不過果一年佢為HKT做左好多野
將功贖罪

難波粉冇人中意彩?睇下彩姐都道晒歉仲要撐008

佢係做錯,我承認

我只係睇唔過眼008俾你地形容做破壞48g形象嘅大罪人啫

一個休班警犯法都破壞哂成個警隊形象啦
你幫手去撐埋猶差啦不如

佢之前從來無人破壞過形象?
啱啱三連霸嗰位呢?
係後台SR訪問人嗰位呢?

如果008過兩日宣布畢業,好好睇睇咁走人又有無破壞形象?
如果即時解雇又有無破壞形象?

可唔可以唔好再拉臭蟲論?

全部都有破壞 咁008就可以破壞?

無論佢E家做咩 破壞形象已成既定事實
營運E家要做既係諗點補救

如果指原真係有破壞形象,仲邊個有三連霸呢回事?晨早收左皮啦

根本就無一個MB有能力可以破壞到成個48嘅形象

肥秋 : 指原係AKB既奇蹟

答到你未

連柏木都跌5萬票 今屆驚到唔撚玩 你明白E件事幾大破壞性未

咁柏木都係收自己皮啫,又點破壞成團呀ching?

柏木過往係代表住AKB最IDOL既IDOL呀

曾經講過手只留給握手的飯 24小時跟拍也沒問題

有陣時破壞形象唔係話要一下收你皮先叫破壞 一點一點既累積都係一種破壞

咁你覺得E件事上008會俾人咩印象?
其他人係點睇008? 當008係一個獨立既人 定係當008係一個48G既MB?

其實好簡單既念頭 我唔明點解可以講咁耐囉
下次總選會唔會有埋妊娠發表

禾珠

難波粉冇人中意彩?睇下彩姐都道晒歉仲要撐008

佢係做錯,我承認

我只係睇唔過眼008俾你地形容做破壞48g形象嘅大罪人啫

一個休班警犯法都破壞哂成個警隊形象啦
你幫手去撐埋猶差啦不如

佢之前從來無人破壞過形象?
啱啱三連霸嗰位呢?
係後台SR訪問人嗰位呢?

如果008過兩日宣布畢業,好好睇睇咁走人又有無破壞形象?
如果即時解雇又有無破壞形象?

可唔可以唔好再拉臭蟲論?

全部都有破壞 咁008就可以破壞?

無論佢E家做咩 破壞形象已成既定事實
營運E家要做既係諗點補救

如果指原真係有破壞形象,仲邊個有三連霸呢回事?晨早收左皮啦

根本就無一個MB有能力可以破壞到成個48嘅形象

肥秋 : 指原係AKB既奇蹟

答到你未

連柏木都跌5萬票 今屆驚到唔撚玩 你明白E件事幾大破壞性未

咁柏木都係收自己皮啫,又點破壞成團呀ching?

柏木過往係代表住AKB最IDOL既IDOL呀

曾經講過手只留給握手的飯 24小時跟拍也沒問題

有陣時破壞形象唔係話要一下收你皮先叫破壞 一點一點既累積都係一種破壞

咁你覺得E件事上008會俾人咩印象?
其他人係點睇008? 當008係一個獨立既人 定係當008係一個48G既MB?

其實好簡單既念頭 我唔明點解可以講咁耐囉

其實咪等佢發表完再屌都未遲
對48個底線降低已經係一種破壞

下次有人行出黎話其實我大左肚 但要搵奶粉錢 希望大家都繼續支持我做IDOL

其實我都唔覺得有咩出奇 咁咪係一種形象破壞囉

唔係要一下子 喂 你成個GP收皮我先計架
其實idol 拍拖 有咩問題 ? 大家都係人一個...

idol 唔做果時係未要等到 人地五六十歲話唔做idol 做返凡人先准結婚

人地結婚 應該祝福人地 唔好因爲一句人地idol 就咁自私去杯葛

下次有人行出黎話其實我大左肚 但要搵奶粉錢 希望大家都繼續支持我做IDOL

idol 唔做果時係未要等到 人地五六十歲話唔做idol 做返凡人先准結婚

人地結婚 應該祝福人地 唔好因爲一句人地idol 就咁自私去杯葛

佢卒左業去結婚一定祝福佢

岩呀

咁你咪唔好做idol囉 有d規矩係要守架嘛大佬

返工打機有咩問題 我都會悶 我都要輕鬆下

咁你咪唔好返工囉

職業道德,專業操守問題
呢到啲玻璃心毒撚飯真係好可怕,好似係到FF mb真係自己條女咁

依家話佢職業操守有問題呀瞓醒未?

偶像拍拖被人影佢唔係第一個 呢個唔關你講既 職業操守 事
如果係講佢唔適合場面講 咁點解營運唔阻止? 既然會影響咁大咁不該 應該會有其他處理方法 再退一步係當事人一意孤行要係呢個場合講 咁營運又點解要講佢地知又俾佢講?

佢唔係第一個就代表唔關職業操守事 你知唔知你講緊乜
黑人問號.JPG 之前比人影個D無比人屌過

BTW所以營運都比人屌緊囉 你兩個PO前都係度屌緊佢搞係沖繩咋
一係你就再痴線D
直接同人講 我想做IDOL 但係我都想拍拖 你接受到就黎啦
你用E種態度我欣賞

而唔係008 E種用處女宣言 去釣一班力千上黎 之後E家先黎話唔想呃飯

下次有人行出黎話其實我係男人 但要搵錢變性 希望大家都繼續支持我做IDOL

係囉係囉,仲可以萬能KEY喎
一係你就再痴線D
你用E種態度我欣賞

而唔係008 E種用處女宣言 去釣一班力千上黎 之後E家先黎話唔想呃飯

如果話008係處女 因為佢係處所以我追佢我係佢既fans 我只可以話你一相情願
一係你就再痴線D
你用E種態度我欣賞

一年前話自己係處咋ok?

估唔到討論左成幾個鐘
都仲會有人仲講緊拍唔拍拖個問題
營運 on9 唔代表 008 無錯架喎

定係 008 拍拖結婚都係吉本既錯

估唔到討論左成幾個鐘

其實呢個問題咁多年都討論到爛啦

估唔到討論左成幾個鐘

其實呢個問題咁多年都討論到爛啦

學某某議員 話齋 規格定完 要人破
一係你就再痴線D
你用E種態度我欣賞

如果話008係處女 因為佢係處所以我追佢我係佢既fans 我只可以話你一相情願

咁我唔係因為佢經驗なし而推

咁屌得未
一係你就再痴線D
你用E種態度我欣賞

巴打你將idol當返做一件商品/service我諗會易明d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞