有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

苦呀西 禾珠咁快已經為下年拉定票 但無人理
#下年投票不可以偷懶囉

pish
覺得唔啱屌下都唔得 cls

冇話唔比你地屌喎
但係唔好講到008係搞撚到48g收皮先ok?

你私下爆, 影響最大係你個人嘅形象(好似手越)
你喺個代表48G嘅場合爆, 仲話結婚都要繼續做落去, 影響最大嘅就係48G俾人嘅形象, 所有成員被你拉晒落水

唔想又cap返之前講過d咩
錯timing係抵屌
做錯事扮誠實係抵屌

但48g flop緊
008係其中一個炸彈咋
今次008係大嗌alluhu Akbar 攬住akb一齊死

你個名

MANEKI

識貨之人

唔知禾識唔識你

我識個人又係首推白間

呢邊推果個唔會又係呢個嘛

用錯ac?

#下年投票不可以偷懶囉

pish

睇彩姐SR真係...
開頭好似大家咁以為玩野 開始明喇就扮唔明逃避現實
啱啱J2 MS播總選速報大波亂
下次MS唔知重點提總選邊件事好
講得好好 mayuyu 頂住本部既意志

麻友走 本部都唔知邊個頂

Mayuyu一畢業本家唔知點算

#下年投票不可以偷懶囉

每一日宣傳 禾珠
見到啲報紙好嬲
本來頭版應該係三連霸同畢業,大頭係指麻喊住互攬但幕
見到啲報紙好嬲
本來頭版應該係三連霸同畢業,大頭係指麻喊住互攬

真子啦,營運玩嘢推推吓又唔推

但中咗文春雖然否認咗

推高朱?

但中咗文春雖然否認咗

三統士瓜哂

但中咗文春雖然否認咗

阿醬畢業本家唔知點算
優叔畢業本家唔知點算
麻友畢業本家唔知點算
XX畢業本家唔知點算
無限loop

但中咗文春雖然否認咗

三統士瓜哂

唔好咒我奈奈瓜好冇
雖然今年已經唔係好 對比上一年票數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞