有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

下年到佢架啦
喊乜春

我覺得下年都未必係佢
呢3年以來都係around 10萬票
證明左佢同櫻一樣 已經到哂樽頸位
反而NGT仲有無限可能

出年指原唔選 票可能會流去櫻花
櫻花如果呢一年村外努力d
其實仲有機會上

但救世珠今年年頭就催飯要第一
叫足半年個票數反而同上年冇咩點變

一係就到左上限 一係就有fans 投得比以往多 但相對都有一部分fans 棄左坑 兩者啱啱抵消左

如果真係後者既話櫻花可能仲有機過救世主

嗰次電視台家訪個珠推都好似棄咗

但係差成三萬...
話就話櫻花都仲有多D上升空間

分分鐘下年櫻花唔玩
佢今年好似都唔多想玩
係下下得禾珠一個想第一

櫻花發表感言話出年要做「我是第一位的宮脇咲良」
成日有人反口話唔選最後又選
但調返轉講到咁又反口唔選應該冇乜可能

應該話,指麻都唔玩,公司唔會唔比佢唔玩

櫻花唔玩又少8萬票.班高層點會比佢唔玩
建議大家睇舊嘢,推舊人算
保證已畢業,唔駛自殺

都係睇返我醬

睇番10至12Akbingo都好,笑到仆街

AKB 最好睇既時期

營運要玩盡d好簡單
整個坂/48 聯合總選舉

唔好啦, 48 比人屌打硬
保證已畢業,唔駛自殺

都係睇返我醬

我都係
個時集集追

出年指原唔選 票可能會流去櫻花
櫻花如果呢一年村外努力d
其實仲有機會上

但救世珠今年年頭就催飯要第一
叫足半年個票數反而同上年冇咩點變

一係就到左上限 一係就有fans 投得比以往多 但相對都有一部分fans 棄左坑 兩者啱啱抵消左

如果真係後者既話櫻花可能仲有機過救世主

嗰次電視台家訪個珠推都好似棄咗

但係差成三萬...
話就話櫻花都仲有多D上升空間

分分鐘下年櫻花唔玩
佢今年好似都唔多想玩
係下下得禾珠一個想第一

櫻花發表感言話出年要做「我是第一位的宮脇咲良」
成日有人反口話唔選最後又選
但調返轉講到咁又反口唔選應該冇乜可能

營運要大家睇住我珠贏櫻花成條街架嘛
如果俾佢唔玩 咁不如索性唔好投 直接俾珠珠登基

營運要玩盡d好簡單

到時候禾珠可能頭三都冇份

營運要玩盡d好簡單

真46飯未必投

不了
其實我諗緊鳥姐點安慰大場,大場今日咁嬲

遲咗返歸,咩事?

大場又苦呀西,一上台就閪面閪到落台

其實佢嬲咩
成績已經好好啦

嬲爭少少掛

不過我覺得佢係呢個位置上落架啦。
保證已畢業,唔駛自殺

都係睇返我醬

係邊搵到高清睇

B站同埋有時有巴打都會開AKB直播,你可以得閒去直播台留意吓

營運要玩盡d好簡單

真46飯未必投

想當年生駨14 係46飯投定48飯投呢
保證已畢業,唔駛自殺

都係睇返我醬

我都係
個時集集追

近排bingo自從換主持都好睇咗

搵番啲舊野都係覺得AROUND 14年前好睇啲
個陣個個都玩得好放
好投入
保證已畢業,唔駛自殺

都係睇返我醬

我都係
個時集集追

近排bingo自從換主持都好睇咗

村本反應勁快
果然係明日之星

但幾鍾意bad boy個種家人感覺
憤怒的飯

舊圖 ?

唔知,twitter流傳緊呢張圖

Halloween night 指原贏左個次d人dum架
劇場都搬埋啦

營運要玩盡d好簡單

真46飯未必投

係會然生驅一個投㗎

營運要玩盡d好簡單

真46飯未必投

一向有46飯講係aks造馬

生駨都有14
其他46 mb上曬神七都仲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞