有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
隔離po d難波粉入撚晒離騎劫左個post
一句講晒,你要盲撐就返自己個po取暖
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

難波粉冇人中意彩?睇下彩姐都道晒歉仲要撐008

香港人原來仲未接受到偶像拍拖結婚原來思想仲係咁單純咁天真高登連登唔係default咗女人係雞咩

你都傻既
其實彩姐係天真無邪既香港人黎架
真彩姐一定係撐返008,你們說對不對
真心想知營運諗住今次點收科

直接趕佢走, 咁樣先保得住個名
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

佢係做錯,我承認

我只係睇唔過眼008俾你地形容做破壞48g形象嘅大罪人啫
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

香港人原來仲未接受到偶像拍拖結婚原來思想仲係咁單純咁天真高登連登唔係default咗女人係雞咩

你都傻既
其實個個假彩姐係天真無邪既香港人黎架
真心想知營運諗住今次點收科

炒啦 仲留就真係迫人去坂道
但佢真係好有潛力 如果無呢單嘢
呢件事之後可以開多個分團 加多日握手 cut多一單
分團唔出單 又可以繼續話包得住百萬
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

你都傻既

彩姐原來係香港人聽日可唔可以帶我去香港見

營運話知道008 可能初頭只係冇諗過咁大獲+諗住想炎上引起話題

不過完全唔明點解營運要允許
要炎上 今年已經有好幾個point
1/ 因天氣臨時中止
2/ 荻野由佳爆大冷入神7 (速報一出村外人個個問佢係乜水)
3/ 麻友畢業 初代神7宣布完結
4/ 指皇3連霸

陰謀論
可能就係想用008呢個話題蓋過哂臨時中止呢個極度負面既話題

我覺得臨時中止呢個話題唔算好負面

以前安室奈美惠都試過身體不適而演唱會臨時改期
演唱會又好event又好 其實改期/全數退錢既話就唔算大問題
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

你都傻既

唔關係咪結婚生仔事,係佢係唔正確既地方做唔正確既事
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

同意呀巴打
但係其他PO咁講就會俾人屌到上天

之前有人係呢個po撐珠都俾人屌柒啦
你過難波po點會唔俾人屌?
所以我都過黎呢邊理論啫
好行唔送

唔多明難波飯心態
明明一個靠害全家

佢係做錯,我承認

我只係睇唔過眼008俾你地形容做破壞48g形象嘅大罪人啫

一個休班警犯法都破壞哂成個警隊形象啦
你幫手去撐埋猶差啦不如

禾珠不死心
營運話知道008 可能初頭只係冇諗過咁大獲+諗住想炎上引起話題

1/ 因天氣臨時中止
2/ 荻野由佳爆大冷入神7 (速報一出村外人個個問佢係乜水)
4/ 指皇3連霸

我唔信營運事前知情

營運如果知但又唔通知山本彩?

明知山本彩開showroom要即時對住十幾萬人都唔單聲佢知?

咩玩法?

老咪呢個我覺得已經算係明屌

下年仲玩

下年又玩,_孩子又黑鳩佢嫁啦

佢同禾珠真係
開個人妻團比個隊長佢做啦
細豬又冇哂流量

禾珠不死心

大家都2得禾朱1

1/ 因天氣臨時中止
4/ 指皇3連霸

我唔信營運事前知情

營運如果知但又唔通知山本彩?

明知山本彩開showroom要即時對住十幾萬人都唔單聲佢知?

咩玩法?

柏木嗰邊都似完全唔知情
見佢哋見到008嗰陣笑得好開心

1/ 因天氣臨時中止
4/ 指皇3連霸

陰謀論
可能就係想用008呢個話題蓋過哂臨時中止呢個極度負面既話題

我覺得臨時中止呢個話題唔算好負面

以前安室奈美惠都試過身體不適而演唱會臨時改期
演唱會又好event又好 其實改期/全數退錢既話就唔算大問題

身體不適係預算唔到
天氣差呢個問題
佢公佈係沖繩搞既第一日已經有好多人屌緊6月係沖繩搞等於玩命
但係一意孤行又冇plan B
跟本就營運完全落錯決定

老咪呢個我覺得已經算係明屌

下年仲玩

下年又玩,_孩子又黑鳩佢嫁啦

佢同禾珠真係

屌mb反戀愛條例
唔該屌埋老咪
係佢搞到呢條例wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞