有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
原來有人覺得008咁做冇問題

真係大開眼界
仲要原來反而係優子出聲有問題

而家既akb都唔係個時既akb啦
仲食古不化

IDOL就係IDOL

食古不化 你ON9? 喂 玩哲學唔係E個時候玩

008咁撚勁 咪整隊可以結婚 可以屌 但唔可以戀愛既偶像出黎囉

食古不化

Idol就係idol,咁指原呢

所以佢咪道咗歉囉
008嗰啲咩態度?仲話結咗婚要繼續留喺nmb?
Sorry我完全唔覺得有趣囉

是9但啦 睇到呢D相係今日值得開心既野
突然諗silent majority 嘅歌詞
依家有人帶頭反依d咁on9嘅戀愛禁止條例
然後被人屌

講到尾,008有無背叛fans ?
我覺得無
點樣睇自己偶像,係你自己嘅事

我就係鍾意008夠癲夠9up,夠膽講自己係處女
所以依件事對我無影響
樓上有人話飯被人帶綠帽,我真係笑左

真係大開眼界

仲食古不化

IDOL就係IDOL

008咁撚勁 咪整隊可以結婚 可以屌 但唔可以戀愛既偶像出黎囉

食古不化

所以佢咪道咗歉囉

柏木道咗歉未上年拎第5添

真係大開眼界

仲食古不化

咩原來做IDOL既標準已經變左
請教大師做IDOL可以結婚既原因在那?

指原含完撚都做左第一啦
神早就變左

含完撚=結婚??
定係你唔明結婚兩個字點解呀??
我屌佢
冇話過佢整得死

正如其他巴打講
敦優走都未死啦

真係大開眼界

通常如果雙方價值觀差距過大,點樣說教/嘈交都係無用
留返啖口水好過

我諗優子真係好嬲

係一個group撈左5年以上,而且又親手見證住由低谷慢慢爬上高峰
點會無感情

所以你見頭先008話結婚果陣,成班老屎忽條塊燶晒,望下mayu就知
係得D 資歷淺既係度恭喜

真係大開眼界

仲食古不化

IDOL就係IDOL

食古不化

所以佢咪道咗歉囉

就係你呢啲人搞到48愈來愈無聊
請問一個WFC 嘅NMB成員點搞死AKB咁大影響力點解拎唔到總選#1

你個WFC NMB成員,依家上左TWITTER Hit Rate 第一
力壓指原三連冠,Mayu畢業 ,甚至壓過埋總選舉

AKB會因為一個人死
如果佢淨係宣佈畢業或者好啲
點解要講結婚,點解要講結婚都留nmb

如果係一般mbr情況 出咗事(醜聞)
營運知道中咗文春砲 總選第二日會出街

最好處理方法係總選唔好俾佢出聲
然後當晚個mbr自己發表畢業 乜都唔洗講 大家都明係引咎辭職
咁樣對個group係傷害最細 反正48系/46系都係家常便飯 夠有人拍av添

當年峯岸剃頭都被村外人笑咗好耐 用個on9方式謝罪
估唔到隔左幾年整單仲on9

我覺得講出來好過潛默扮無野
唔錯都錯咗
有勇氣走出黎講點都好過唔講
雖然兩樣都係衰 但008>手越

既然手越都影響唔到akb
仲可以走出黎玩總選入ngt
我唔覺008何德何能可以一人玩殘akb

真係大開眼界

留返啖口水好過

我諗優子真係好嬲

係一個group撈左5年以上,而且又親手見證住由低谷慢慢爬上高峰
點會無感情

所以你見頭先008話結婚果陣,成班老屎忽條塊燶晒,望下mayu就知

睇到禾yui都心痛
然後被人屌

我覺得無

所以依件事對我無影響

咁叫ON9
你返去問日本仔點解飯IDOL先啦好無
唔係個個都咁理智架,允其日本呢D地方
然後被人屌

我覺得無

所以依件事對我無影響

認真今次件事之後會加推008

真係大開眼界

留返啖口水好過

我諗優子真係好嬲

點會無感情

nmb班人講恭喜
第一德光打圓場叫講野 唔通全場靜?
第二所有人都唔知 連彩都唔知 以佢性格乜都講以為佢係玩

呢件事上面
Nmb點睇都係受害人,無理由怪nmb。
然後被人屌

我覺得無

所以依件事對我無影響

認真今次件事之後會加推008

有無得推都未知

真係大開眼界

仲食古不化

咩原來做IDOL既標準已經變左
請教大師做IDOL可以結婚既原因在那?

指原含完撚都做左第一啦
神早就變左

含完撚=結婚??
定係你唔明結婚兩個字點解呀??

咁你又明唔明含撚點解
Idol可以含撚架咩
乜撚野事

你係48G 你就係需要守E條條例 你唔係去犯E條條例 之後同人講 我以身試法係為左反對佢

更加重要既係 008E家係反對E條條例咩? 佢只不過係追隨自己既慾望 簡單D佢係閪痕 咪想拍拖囉 好似幾好玩咪結婚囉

之後呢? 佢係唔係有當面指過條條例不公平呀?
成班花生友棄咗推出咗坑又加把口做乜鳩出咗坑就走啦

真係大開眼界

仲食古不化

IDOL就係IDOL

食古不化

所以佢咪道咗歉囉

等多兩日
了解淸楚件事先屌啦
最簡單nmb直接同akb脫離關係
反正呢d垃圾團唔執都冇人睇 起碼唔洗比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞