有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
麻友冇人理

唔係無人理,係麻友飯都有哂心理準備啦,出村咪仲好

PRR無啦啦叫走就真係無心理準備, 麻友走大家都估到....走得遲啦

係咩,個陣好似大家預咗佢走咁
其實依家邊個畢業都冇話好大件事
嫁人就真係

PRR之前有段時間大休
跟住又係咁接村外劇/戲
冇乜點理過村內既野
果時唔係已經鋪好哂畢業既路咩?
19歲結婚

有幾奇
我以前識得個女仔19歲離婚tim啦

日本應該唔出奇掛
好多話2X 就結佢都係早幾年姐

嫁得成都仲好有啲擔心佢人身安全

最好起咗條仔底,有咩揾條仔啦

一陣條仔話唔結就。。。。

其實結得婚會唔會真係大肚
正常嚟講都扮冇事架喎

哲學家思想好難講

大得肚即係話都起碼三個月啦,如果比班飯知道
其實今年每個人係咪仲多咗票投過上年

應該話日本飯既票平左
其實008咁誠實真心覺得值得欣賞
麻友冇人理

唔係無人理,係麻友飯都有哂心理準備啦,出村咪仲好

PRR無啦啦叫走就真係無心理準備, 麻友走大家都估到....走得遲啦

係咩,個陣好似大家預咗佢走咁
其實依家邊個畢業都冇話好大件事
嫁人就真係

PRR之前有段時間大休
跟住又係咁接村外劇/戲
冇乜點理過村內既野
果時唔係已經鋪好哂畢業既路咩?

仲玩總選諗住佢起碼留一到兩年麻
山本彩@SayakaNeon 26 秒前

今は、正直何と言って良いのか分かりません。
申し訳ないです。

佢唔同伊藤千晃

佢係偶像嚟 唔可以用一般藝人既標準

仆街 好撚憎008
以前akb48咁難先上到位
比佢一野ko

依家本來唔識AKB 都變識啦, 咁大單野

好心酸

好心酸

會唔會痴左線

誠實還誠實 但係駛唔駛當住全日本宣布結婚?
我係其他mb 就真係多撚謝曬

誠實還誠實 但係駛唔駛當住全日本宣布結婚?
我係其他mb 就真係多撚謝曬

頭先後台大家一定輪流祝佢幸福
山本彩@SayakaNeon 26 秒前

今は、正直何と言って良いのか分かりません。
申し訳ないです。

講咗咩

唔知講乜柒好
事撚但啦 直接成個nmb執柒佢好過啦
事撚但啦 直接成個nmb執柒佢好過啦

呢句真
有更衣室008版未

睇完成段感覺好一點,佢強調唔想對飯講大話,同埋佢有講之後會詳細交代。

但再去twitter 睇到彩姐個message又好心痛。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞