有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好老實
如果我係nmb飯
都應該屌佢做害群之馬
唔明點解你地仲撐
要拍拖結婚都唔係今日講掛?
幾撚時比人中出即飛呀佢

Nmb咁多event佢唔講,係都要揀總選講
我哋要欣賞佢咁誠實,咁有勇氣特登同全日本宣布,娛樂大家
“我並沒有把自己看成一個偶像,而是一直當做一個普通人來愛大家的。”

????那你為什麼要加入偶像團隊??

----百度網友 殺死那塊磚

仲要懶好笑將自己輕輕放下
好心啦
呢到啲玻璃心毒撚飯真係好可怕,好似係到FF mb真係自己條女咁

依家話佢職業操守有問題呀瞓醒未?

偶像拍拖被人影佢唔係第一個 呢個唔關你講既 職業操守 事
如果係講佢唔適合場面講 咁點解營運唔阻止? 既然會影響咁大咁不該 應該會有其他處理方法 再退一步係當事人一意孤行要係呢個場合講 咁營運又點解要講佢地知又俾佢講?

根本就係職業操守問題木
48G亦唔止炒左一個人 係炒左好多人

你可以話點解柏木同指原仲健在 咁係營運選擇性執法既問題

唔係多人做件事就變得無問題架大佬
啫係好似你信左佛教咁,個教條係叫你唔準食肉。你偷偷地食肉都算,仲要大大聲話點解唔食得肉?
係咁點解你又要黎信佛教?你去搵其他天主教信唔好?

如果營運覺得無問題 點解連NMB支配人都要壓後先再處理E個問題? 係E家風頭火勢唔係應該用佢地覺得拆得掂既方式處理?

佢地根本就好似沖繩場地單野咁 自以為無問題 出左事啦 先發覺 呀 原來咁撚大劑
我諗無論點處理都好過走嚟理直氣壯嘅

所以我諗呢個係大家根本既分歧
我就不嬲唔屌mb嘅 唔鐘意嗰啲我通常無視就算
但依家佢咁真係無眼睇
你鍾意話偶像拍拖結婚有咩問題
得 的確無咩問題
但係你係呢個場合講姐係想點
搞串個party?

屌我都覺 咩玩法
btw 你之前個故好好睇

008開創先河 我哋應該多謝佢
今次麻友定救世珠慘D

畢業慘被008搶去風頭  VS  第三完全0流量,提都無人提,要係SR谷眼淚

第三不嬲wfc

屌我都覺 咩玩法
btw 你之前個故好好睇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞