有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
原來各位覺得柏木咁斷正都可以扮死狗當冇野繼續出席活動係好過大方承認同結婚咁真係冇得講
佢係總選宣佈 宜家營運攬左 話知道同俾佢講 咁唔該屌營運 唔係當事人

屌008就等於撐柏木?
只可以講哲學家諗野係前衛D
呢個時代約定俗成嘅野未必係岩又係真嘅
咪睇下十幾廿年後會唔會有人接受到人妻偶像團囉
唔係講緊岩定唔岩,係賺唔賺到錢

大人akb咪有個唔駛等十幾廿年

做下gimmick咪ok羅
原來有人覺得008咁做冇問題

真係大開眼界
仲要原來反而係優子出聲有問題

而家既akb都唔係個時既akb啦
仲食古不化

咩原來做IDOL既標準已經變左
請教大師做IDOL可以結婚既原因在那?

指原含完撚都做左第一啦
神早就變左

含完撚=結婚??
定係你唔明結婚兩個字點解呀??

咁你又明唔明含撚點解
Idol可以含撚架咩

指原含完L咁就合法化左008做IDOL結婚?
兩樣野風馬牛不相及呀老友

戀愛禁止條例有無禁止含撚我唔知
我就知戀愛禁止同結婚一定係相違背
突然諗silent majority 嘅歌詞
依家有人帶頭反依d咁on9嘅戀愛禁止條例
然後被人屌

講到尾,008有無背叛fans ?
我覺得無
點樣睇自己偶像,係你自己嘅事

我就係鍾意008夠癲夠9up,夠膽講自己係處女
所以依件事對我無影響
樓上有人話飯被人帶綠帽,我真係笑左

認真今次件事之後會加推008

冇背叛?
如果係冇背叛就好應該退選啦
就係想睇你48G死

咁係點撚樣先? 係唔係要同你申請? 洗唔洗寫3000字REPO俾你? 你邊撚個呀?

我E家係唔撚妥008條8婆 咁又點撚樣?

原來各位覺得柏木咁斷正都可以扮死狗當冇野繼續出席活動係好過大方承認同結婚咁真係冇得講
佢係總選宣佈 宜家營運攬左 話知道同俾佢講 咁唔該屌營運 唔係當事人

一路屌開,幾時有好過
兩個最好快D走
咪撚再講柏木,指原啦
屌008個d有話無屌過柏木指原?
成班花生友棄咗推出咗坑又加把口做乜鳩出咗坑就走啦

我地入鳩你NMB區搞事咩

咁玻璃心 唔黑得 唔鬧得 唔講得 咪死返去圍爐囉ON9

邊個玻璃心

唔知邊個帶人衝入黎個區到嘈呢 邊個叫人走呢木

唔好咁啦 008都係閪痕姐 好正常 結左婚你地都要支持哦
戀愛NG 結婚OK 好哲學

我握手又真係有同過自己推講 慈愛禁止條例係on9
定係你自己瘋狂ff 以為mb真係你條女

所以你咪去飯囉

你地都識講 點睇IDOL係人地既事 咁有人睇重戀愛禁止條例有咩問題
更唔好講 戀愛禁止條例 本來就係AKB既規矩 犯左規唔屌得 唔鬧得呀?
你搵到個IDOL個GP肯收008既你咪去撐囉
就係想睇你48G死

咁係點撚樣先? 係唔係要同你申請? 洗唔洗寫3000字REPO俾你? 你邊撚個呀?

冇咩點
你繼續屌佢 我地咪繼續屌你囉
我地nmb變成點 關你撚事咩
結左婚仲做咩idol

點解唔做得

得呀
但唔係AKB48囉
叫佢自己開過咪得
走左幾圈,大陸貼吧,日本2ch

清一色屌柒008

008自己d日飯都唔會撐佢啦
彩姐都唔撐佢啦
上面幾個仲係到死撐
就係想睇你48G死

慘 嬲都剩係出到ICON

駁唔到呀? 咁肯死返去圍爐未呀ON9

清一色屌柒008

008自己d日飯都唔會撐佢啦
彩姐都唔撐佢啦
上面幾個仲係到死撐

個個member開SR都比人問係咪結婚

清一色屌柒008

除咗連登

連登仔眾人皆醉我獨醒
呢到啲玻璃心毒撚飯真係好可怕,好似係到FF mb真係自己條女咁
就係想睇你48G死

冇咩點
你繼續屌佢 我地咪繼續屌你囉
我地nmb變成點 關你撚事咩

我就係想NMB仆街 NMB仆街 我就好撚開心 咁關我事咩?
我開心唔關我事 唔通關你事呀?
破壞力有幾大遲下咪知..
可能過一排又太陽照常昇起
又可能破壈後有重生呢!
呢到啲玻璃心毒撚飯真係好可怕,好似係到FF mb真係自己條女咁

咁MB點解又要暗串008呀

唔同MB又FF自己係毒撚條女呀

你唔係一樣咁玻璃心就唔會咁上心屌咁耐啦,五十步笑百步

依家話佢職業操守有問題呀瞓醒未?
“我並沒有把自己看成一個偶像,而是一直當做一個普通人來愛大家的。”

????那你為什麼要加入偶像團隊??

----百度網友 殺死那塊磚

你食古不化
你對008太harsh啦

幫某人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞