有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
008今次真係威盡全日本,光盡耀祖
各位思維前衛創新既NMB飯們是咪覺得好撚興奮
過咗咁耐我都仲係希望008單野唔係真
睇下遲啲008點講

搵唔到禾珠

個こ字隔離咪見到禾珠
008今次真係威盡全日本,光宗耀祖
各位思維前衛創新既NMB飯們是咪覺得好撚興奮
48G最吸引我既係團員之間同對所屬團既羈絆 個種熱誠
仲有本身好鐘意睇女仔點扮靚
對住都係女仔無咩戀愛feel sor
除左中性路線既mb
你話睇實力個啲就睇其他國家idol既

搵唔到禾珠

咪有囉

梁國雄議員
48G最吸引我既係團員之間同對所屬團既羈絆 個種熱誠
仲有本身好鐘意睇女仔點扮靚
對住都係女仔無咩戀愛feel sor
除左中性路線既mb
你話睇實力個啲就睇其他國家idol既

gay test fail,你應該睇j家

架仔太mk 不了
禾珠上報了

搵唔到禾珠

咪有囉

梁國雄議員

頂你地 圈住先見到
禾珠 啪啪啪
有冇人準備定開新post

「008搶流量 禾珠苦呀西」

真心會爆
有無人想開
其實008咁誠實真心覺得值得欣賞

睇完成段感覺好一點,佢強調唔想對飯講大話,同埋佢有講之後會詳細交代。

但再去twitter 睇到彩姐個message又好心痛。

其實呢到有啲飯手越出事個時又話拍拖無問題,搵到住好人家就ok
而家008搵到又要屌佢係呢個會場講
佢拍拖呢件事遲早都會披露,當住所有人面講你估呢個勇氣唔少咩
同埋點都好過呃住啲飯,又造到話題,有咩好屌,份份鐘仲做埋48既變革者
點都好你班人都唔好再FF偶像真係唔會拍拖

重點咪係點解要喺總選講?
係都要一刀插向灌票俾你嘅飯先叫幸福? 有冇尊重過在場其他成員?
仲話結婚都要留低, 當班fans係咩? 有冇職業道德? 冇嘅你仲做呢行做咩?
008真係好自私

由指原移藉HKT再選到第一
與其話奇蹟 不如話偶像既定義已經有改變

008可能以為自己夠聰明 可以做到下一個指原 打破偶像界限
所以先會話要結婚+想留低在nmb
當時都冇人諗過指原可以翻身+撈到風生水起

老咪果時公開拍片 喊曬口話想留在akb 最後營運都接受咗
我諗呢個就係008要喺總選講既原因
想用群眾壓力搏一舖
就算搏衰咗營運要炒佢 佢仲可以借呢件炒作留返喺藝能界(藝能界生存模式係有topic就有可能)
咁總選新歌 同nmb新歌 係咪都會冇佢?

Nmb新歌拍咗啦
008單料都唔知好嬲定好笑
指原三連霸鄧佢高興,初心麻友祝佢畢業順利;雖然個總選場地柒咗,不過好黎好去完成個總選咪算,點知008一個人搞轉個party

風頭蓋過哂所有野,仲要係向壞𠴱邊發展

飲到1999 都唔知up緊乜

乳細繼續開埋佢
今次008係大嗌alluhu Akbar 攬住akb一齊死

你個名

MANEKI

識貨之人

唔知禾識唔識你

Nmb新歌拍咗啦

唔會cut走佢啲大頭?

試下blur哂佢

Nmb新歌拍咗啦

唔會cut走佢啲大頭?

試下blur哂佢

如果係咁 重拍算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞