有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
最大問題都係佢話要留nmb
同柏木一樣咁厚臉皮

仲有搶走哂禾珠流量
一係你就再痴線D
直接同人講 我想做IDOL 但係我都想拍拖 你接受到就黎啦
你用E種態度我欣賞

而唔係008 E種用處女宣言 去釣一班力千上黎 之後E家先黎話唔想呃飯

如果話008係處女 因為佢係處所以我追佢我係佢既fans 我只可以話你一相情願

你一件貨標明自己係A 但原來係B

你怪買E件貨既人諗多左? 你無撚野呀?
其實idol 拍拖 有咩問題 ? 大家都係人一個...

idol 唔做果時係未要等到 人地五六十歲話唔做idol 做返凡人先准結婚

人地結婚 應該祝福人地 唔好因爲一句人地idol 就咁自私去杯葛

估唔到討論左成幾個鐘
都仲會有人仲講緊拍唔拍拖個問題

其實呢個問題咁多年都討論到爛啦

學某某議員 話齋 規格定完 要人破

咁你試下星期一返工
講到明我係會遲到 我係會返工好撚hae
我是認真的遲到 我會繼續遲到 更不想隱瞞身為老闆的你
最大問題都係佢話結完婚要留nmb
同柏木一樣咁厚臉皮

仲有搶走哂禾珠流量

幫你加返3隻字上去
加同唔加差好遠
一係你就再痴線D
直接同人講 我想做IDOL 但係我都想拍拖 你接受到就黎啦
你用E種態度我欣賞

而唔係008 E種用處女宣言 去釣一班力千上黎 之後E家先黎話唔想呃飯

如果話008係處女 因為佢係處所以我追佢我係佢既fans 我只可以話你一相情願

巴打你將idol當返做一件商品/service我諗會易明d

依家有人違反商品說明條例

idol 唔做果時係未要等到 人地五六十歲話唔做idol 做返凡人先准結婚

人地結婚 應該祝福人地 唔好因爲一句人地idol 就咁自私去杯葛

估唔到討論左成幾個鐘

咁你試下星期一返工

如果你熟我 你就會覺得我遲到好正常
同埋根本唔關拍唔拍拖結唔結婚事
最多人屌佢搞串成個party

估唔到討論左成幾個鐘

咁你試下星期一返工

D死撐理據真係千奇百怪
笑到碌地
處理手法同個場合不恰當 就咁多
仲要呢家揚左又加句結左婚留係nmb呢句好迷 其實呢2樣又無咩好護主
但我覺得本身佢拍拖係無咩野 當然呢樣就唔同飯既接受程度啦
佢脾性今次中唒文春計 佢唔係總選講根本wfc 傷害度唔會高得邊 再加上吉本個邊比較自由
今次又再次拉低489既底線 咁我都明班元老嬲既點係邊
但老實講老咪個次營運就唔應該由佢 個時唔執正 呢家咪搞到咁 48個朵又臭左
老實講 呢家係頹多過嬲
咁講啦
校規,係定黎守嘅,你要犯,咪預受罰囉
但唔好諗住有特權,校長嗰仔,學界攞奬運動員或者有,但你唔係;唔想守校規走就OK
依家就好似學校比左個奬佢,佢上台嗰下同大家講,其實我犯緊校規,仲要係天條嗰級,但我又唔想走喎
咁咪睇下點罰囉,收返個奬趕出校,定係佢係狀元學校好想留佢
點做,都有家長話唔公平架喇,又睇下有幾多人唔順校方決定,又走囉

我自己就覺沒收奬狀趕出校,完,以前PRR都係因為另一個研出左事,炒左除埋名次,咁上左UG

鳩吹完,請繼續
仲要呢家揚左又加句結左婚留係nmb呢句好迷 其實呢2樣又無咩好護主
佢脾性今次中唒文春計 佢唔係總選講根本wfc 傷害度唔會高得邊 再加上吉本個邊比較自由
但老實講老咪個次營運就唔應該由佢 個時唔執正 呢家咪搞到咁 48個朵又臭左
老實講 呢家係頹多過嬲

如果冇八卦雜誌/報章 都唔會搞到咁

估唔到討論左成幾個鐘

咁你試下星期一返工

D死撐理據真係千奇百怪
笑到碌地

返工違反工作守則仲覺得理直氣壯
老實講 呢家係頹多過嬲

岩架
無文春炮可能結埋婚生埋仔你班飯都唔知架

老實講 呢家係頹多過嬲

你唔犯錯咪無人掘到你囉
咁講啦
校規,係定黎守嘅,你要犯,咪預受罰囉
但唔好諗住有特權,校長嗰仔,學界攞奬運動員或者有,但你唔係;唔想守校規走就OK
依家就好似學校比左個奬佢,佢上台嗰下同大家講,其實我犯緊校規,仲要係天條嗰級,但我又唔想走喎
咁咪睇下點罰囉,收返個奬趕出校,定係佢係狀元學校好想留佢
點做,都有家長話唔公平架喇,又睇下有幾多人唔順校方決定,又走囉

我自己就覺沒收奬狀趕出校,完,以前PRR都係因為另一個研出左事,炒左除埋名次,咁上左UG

鳩吹完,請繼續

竟然有人記得
個時我覺得好跪異 因為佢俾人爆左料係即踢
但呢家既48g又點會咁做
老實講 呢家係頹多過嬲

以前 只係拍到一兩張相係以前只係小事一樁

但而家比較返 影到你相既嚴重程度 就可能已經係發展到結婚先可以做既野既地步(以008事件為例)

你話MB既不信任度降低左幾多
同個fd 佢係008飯隊緊酒
老實講 呢家係頹多過嬲

以前 只係拍到一兩張相係以前只係小事一樁

但而家比較返 影到你相既嚴重程度 就可能已經係發展到結婚先可以做既野既地步(以008事件為例)

你話MB既不信任度降低左幾多

正如 以前都仲話文春咪又係9UP

但係經過文春幾次精準射擊後 文春都已經變成業界良心 就算文春鳩UP係大家心目中都有一定可信性
流量勁到追唔切
禾珠可以考慮下照咁樣自刷流量

估唔到討論左成幾個鐘

咁你試下星期一返工

D死撐理據真係千奇百怪
笑到碌地

返工違反工作守則仲覺得理直氣壯

唔跟規矩仲大條道理覺得冇問題
講唔通啦下話
啱啱見到禾珠篇mail一篇出現咗8個
苦呀西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞