有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
原來有人覺得008咁做冇問題

真係大開眼界
仲要原來反而係優子出聲有問題

而家既akb都唔係個時既akb啦
仲食古不化

唔怪得優叔話新一代真係難明
指原夠聰明,聞到今次AKB GROUP危機實在太大

宅:我迄今為止的偶像活動是與總選密不可分的。能上電視對自己有自信,回報添了麻煩的父母也是多虧了大家。能與並不全是開心事的總選相遇覺得很幸福。剛才橫山也提到了沖繩的總選取消,雖然跟天氣有關,但6月開活動確實太亂來,AKB在不斷而失信,但請大家不要對AKB見死不救 ​​​​

指原係醒ge...唔係點會食單大野都上番黎再3連霸

真係大開眼界

仲食古不化

IDOL就係IDOL

食古不化 你ON9? 喂 玩哲學唔係E個時候玩

008咁撚勁 咪整隊可以結婚 可以屌 但唔可以戀愛既偶像出黎囉

食古不化

真係大開眼界

仲食古不化

連柏木咁處理都冇野
估唔到正經宣佈結婚會滅團
哎,今晚其實我團冇乜好挑剔架啦。

除左佢

認真又努力,可惜真係冇油王飯

咁就下年你要識做呢,賣咗腎未

賣全身都唔掂啦

惣田紅白50佢49,估計飯量應該差唔多

結果總選一個第8一個64

08本人唔夠戲劇性 吸引唔到會賣腎嘅fans
覺得唔啱屌下都唔得 cls

冇話唔比你地屌喎
但係唔好講到008係搞撚到48g收皮先ok?

咁呢樣又係既
柏木都無咁大影響力

我諗重點唔係有冇拍拖
而係成員嘅態度問題
道歉,扮冇事冷處理,都好過理直氣壯掛

根本偶像拍拖呢件事就無問題,點解要道歉扮無事先?咩年代呀
唔係仲信戀愛禁止條例呀嘛

真係大開眼界

仲食古不化

連柏木咁處理都冇野
估唔到正經宣佈結婚會滅團

冷處理可以令飯說服自己係冇認過就唔係真

正式宣佈 你唔炒左佢 就即係當日本IDOL既戀愛禁止條例於無物
自行破壞E層條例

真係大開眼界

仲食古不化

IDOL就係IDOL

008咁撚勁 咪整隊可以結婚 可以屌 但唔可以戀愛既偶像出黎囉

食古不化

Idol就係idol,咁指原呢
都係少啲入嚟
等佢自己公佈詳情再睇下後續

冇話唔比你地屌喎

咁呢樣又係既
柏木都無咁大影響力

我諗重點唔係有冇拍拖
而係成員嘅態度問題

我以為屌佢對唔住啲飯 原來屌佢毀滅48
咁多top上文春都搞唔死akb竟然可以比一個008搞死

真係大開眼界

仲食古不化

咩原來做IDOL既標準已經變左
請教大師做IDOL可以結婚既原因在那?

冇話唔比你地屌喎

咁呢樣又係既
柏木都無咁大影響力

我諗重點唔係有冇拍拖
而係成員嘅態度問題

根本偶像拍拖呢件事就無問題,點解要道歉扮無事先?咩年代呀
唔係仲信戀愛禁止條例呀嘛

你ED思想咪即係BB條友食大麻咁囉 根本就無問題 咩年代呀 荷蘭都合法啦

真係大開眼界

通常如果雙方價值觀差距過大,點樣說教/嘈交都係無用
留返啖口水好過

我諗優子真係好嬲

係一個group撈左5年以上,而且又親手見證住由低谷慢慢爬上高峰
點會無感情

所以你見頭先008話結婚果陣,成班老屎忽條塊燶晒,望下mayu就知
係得D 資歷淺既係度恭喜

nmb班人講恭喜
第一德光打圓場叫講野 唔通全場靜?
第二所有人都唔知 連彩都唔知 以佢性格乜都講以為佢係玩

真係大開眼界

仲食古不化

IDOL就係IDOL

食古不化

呢個真係要屌吓營運,個撚個人處理都唔同,都唔知點跟
哎,今晚其實我團冇乜好挑剔架啦。

除左佢

認真又努力,可惜真係冇油王飯

佢真係要靠村外票
對味噌來講
佢一早就被定哂形為強推之恥

真係大開眼界

仲食古不化

IDOL就係IDOL

食古不化

我由一開頭都屌過指原係應該炒
我覺得佢做錯 我就唔可以撐佢
而家講到佢搞死成個48g咁大件事
我淨係問你一句 會唔會因為呢件事唔再去揸手? 你仲會去既話請問48g點收皮

真係大開眼界

仲食古不化

咩原來做IDOL既標準已經變左
請教大師做IDOL可以結婚既原因在那?

指原含完撚都做左第一啦
神早就變左
請問一個WFC 嘅NMB成員點搞死AKB咁大影響力點解拎唔到總選#1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞