有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果係NMB飯就會明白008真係夠膽做呢啲事,雖然我唔認同係「啱」

最理想就係過兩日解畫兼宣布畢業
好好睇睇咁搞場畢業公演為佢送別
之後真係結婚嗰陣,營運俾嘅話MB咪係SNS講句おめでとう
然後儘快忘記佢

利申,真傷心

個個冇留意開NMB喺度加把口推NMB嗰啲都冇佢哋咁燥

又係你地話唔理本家架嘛

但係而家其他團比須藤燒到喎
咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

團既形象呀CHING

外人理撚得你係邊鳩個 只要你係48 MB就夠
情況就好似拍AV咁 下海個幾個咪又係D 19 唔下海根本無人識...最TOP個個都係SKE中堅 人地E家個個都係笑你AKB都係拍AV一樣之嘛

仲營咩象啫ching
指原擔柴手越柏木之後咪一樣華麗轉身

所以我一直都係屌緊話要炒 係E件事立場上我始終如一

但係人地犯錯 唔代表你延續E個錯係岩 你錯 一樣可以會人屌

咁我咪都話好好睇睇快d畢業囉
睇黎下個po個名好似要暫時轉下

乃post嘅巨巨都過嚟食花生
香港人原來仲未接受到偶像拍拖結婚原來思想仲係咁單純咁天真高登連登唔係default咗女人係雞咩

渡邊麻友加埋高橋朱里幾時變左做香港人
佢地思想真係單純天真
你依家係48g嘅event到講呢句野啊
你係sr twitter 755 g+ 講我唔理你
你係得呢個場合講 我地就有權屌架啦
乜撚野唔想痴akb 你依家係akb個event講啊
睇黎下個po個名好似要暫時轉下

禾珠二十歲拎唔到第一wfc
慘撚到連禾珠post都係得幾個人提下ja
008好成功
我有d唔睇akb既朋友都問我係咪真
又問akb唔係拍拖就要剃光頭架咩 點解又可以結婚
點答佢地好
如果係NMB飯就會明白008真係夠膽做呢啲事,雖然我唔認同係「啱」

最理想就係過兩日解畫兼宣布畢業
好好睇睇咁搞場畢業公演為佢送別
之後真係結婚嗰陣,營運俾嘅話MB咪係SNS講句おめでとう
然後儘快忘記佢

利申,真傷心

個個冇留意開NMB喺度加把口推NMB嗰啲都冇佢哋咁燥

又係你地話唔理本家架嘛

但係而家其他團比須藤燒到喎
咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

團既形象呀CHING

外人理撚得你係邊鳩個 只要你係48 MB就夠
情況就好似拍AV咁 下海個幾個咪又係D 19 唔下海根本無人識...最TOP個個都係SKE中堅 人地E家個個都係笑你AKB都係拍AV一樣之嘛

仲營咩象啫ching
指原擔柴手越柏木之後咪一樣華麗轉身

所以我一直都係屌緊話要炒 係E件事立場上我始終如一

但係人地犯錯 唔代表你延續E個錯係岩 你錯 一樣可以會人屌

咁我咪都話好好睇睇快d畢業囉

岩呀
所以 我一直都係屌緊佢做錯 快點走架

我同你意見一致喎
008好成功
我有d唔睇akb既朋友都問我係咪真
紅色又問akb唔係拍拖就要剃光頭架咩 點解又可以結婚
點答佢地好

咪醬出事我啲唔識48g 既fd個個都有講
係到話佢好慘 要剃頭個啲
7出國際
如果你珠咁講應該一早俾人屌到反皮
笑死人咩 老咪有資格話人?
一期生唔同啲既果然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞