有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

DIU見到呢張相就想喊
宅玉時代終於就完
最鍾意個堆二代MB都走8899
乜撚野事

你係48G 你就係需要守E條條例 你唔係去犯E條條例 之後同人講 我以身試法係為左反對佢

更加重要既係 008E家係反對E條條例咩? 佢只不過係追隨自己既慾望 簡單D佢係閪痕 咪想拍拖囉 好似幾好玩咪結婚囉

之後呢? 佢係唔係有當面指過條條例不公平呀?

成班花生友棄咗推出咗坑又加把口做乜鳩出咗坑就走啦

我地入鳩你NMB區搞事咩

咁玻璃心 唔黑得 唔鬧得 唔講得 咪死返去圍爐囉ON9

DIU見到呢張相就想喊
宅玉時代終於就完
最鍾意個堆二代MB都走8899

仲有禾珠時代
原來各位覺得柏木咁斷正都可以扮死狗當冇野繼續出席活動係好過大方承認同結婚咁真係冇得講
佢係總選宣佈 宜家營運攬左 話知道同俾佢講 咁唔該屌營運 唔係當事人

邊個玻璃心
我覺得大家重點唔係屌佢整死48G,而係好似出賣緊其他成員同飯咁,無啦啦爆單咁嘅嘢,其他人又一無所知

出咗坑就咪撚理AKB啦 彈出又彈入
原來各位覺得柏木咁斷正都可以扮死狗當冇野繼續出席活動係好過大方承認同結婚咁真係冇得講
佢係總選宣佈 宜家營運攬左 話知道同俾佢講 咁唔該屌營運 唔係當事人

笑死 有啲人又叫柏木認好過,而家又要屌008

邊個玻璃心

唔知邊個帶人衝入黎個區到嘈呢 邊個叫人走呢木

唔好咁啦 008都係閪痕姐 好正常 結左婚你地都要支持哦
戀愛NG 結婚OK 好哲學
原來有人覺得008咁做冇問題

真係大開眼界
仲要原來反而係優子出聲有問題

而家既akb都唔係個時既akb啦
仲食古不化

IDOL就係IDOL

食古不化 你ON9? 喂 玩哲學唔係E個時候玩

008咁撚勁 咪整隊可以結婚 可以屌 但唔可以戀愛既偶像出黎囉

食古不化

Idol就係idol,咁指原呢

所以佢咪道咗歉囉
008嗰啲咩態度?仲話結咗婚要繼續留喺nmb?
Sorry我完全唔覺得有趣囉

柏木道咗歉未上年拎第5添

我同意柏木要道歉
但係008個態度係仲衰過柏木呀
大大聲同全日本宣傳自己違反戀禁呀
柏木冇道歉代表佢冇錯?咩logic
仲推唔推覺唔覺得有趣係一回事,理性上佢有冇錯係另外一回事
利申 出事後加推柏木

邊個玻璃心

出咗坑又理做咩真係好on9 AKB 執柒都唔關班花生友事啦
而家推其他mb個d飯即刻棄推?

出咗坑就咪撚理AKB啦 彈出又彈入

我睇D咩關你撚事? 洗唔洗入紙同你申請呀ON9
接受唔到都叫你死撚返去圍爐啦
member拍拖結婚都好,大大方方道個歉退團我都算
咪都話有剃頭,指原移藉
柏木咩都無做過扮無事我都嬲嬲地
008結婚話退團我都祝福佢,但佢而家仲要話留係nmb咁算點
只可以講哲學家諗野係前衛D
呢個時代約定俗成嘅野未必係岩又係真嘅
咪睇下十幾廿年後會唔會有人接受到人妻偶像團囉
唔係講緊岩定唔岩,係賺唔賺到錢

邊個玻璃心

唔知邊個帶人衝入黎個區到嘈呢 邊個叫人走呢木

唔好咁啦 008都係閪痕姐 好正常 結左婚你地都要支持哦
戀愛NG 結婚OK 好哲學

我握手又真係有同過自己推講 慈愛禁止條例係on9
定係你自己瘋狂ff 以為mb真係你條女
結左婚仲做咩idol

點解唔做得
就係想睇你48G死

咁係點撚樣先? 係唔係要同你申請? 洗唔洗寫3000字REPO俾你? 你邊撚個呀?

我E家係唔撚妥008條8婆 咁又點撚樣?

笑死 有啲人又叫柏木認好過,而家又要屌008

無講過就當無發生過
我覺得拍拖唔係問題
係危機處理果下好有問題

偶像唔係神人
但係作為一個公眾人物
好易會有人以你為榜樣有樣學樣
下屌佢不分場合喎
拎sashi黎比,先唔講一個有認錯一個上台比人恭喜
而家mayu畢業wfc
細豬拎第三又冇乜人恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞