有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果係NMB飯就會明白008真係夠膽做呢啲事,雖然我唔認同係「啱」

最理想就係過兩日解畫兼宣布畢業
好好睇睇咁搞場畢業公演為佢送別
之後真係結婚嗰陣,營運俾嘅話MB咪係SNS講句おめでとう
然後儘快忘記佢

利申,真傷心

個個冇留意開NMB喺度加把口推NMB嗰啲都冇佢哋咁燥

又係你地話唔理本家架嘛

但係而家其他團比須藤燒到喎
咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

團既形象呀CHING

外人理撚得你係邊鳩個 只要你係48 MB就夠
情況就好似拍AV咁 下海個幾個咪又係D 19 唔下海根本無人識...最TOP個個都係SKE中堅 人地E家個個都係笑你AKB都係拍AV一樣之嘛
呢度係咪要講008講到完場
香港人原來仲未接受到偶像拍拖結婚原來思想仲係咁單純咁天真高登連登唔係default咗女人係雞咩
我就真係冇咁前衛咁哲學
其他唔講
淨係處事咁唔成熟已經抵屌啦
香港人原來仲未接受到偶像拍拖結婚原來思想仲係咁單純咁天真高登連登唔係default咗女人係雞咩

痴線,你G度圍內屌吓又攪到全港都關事
如果係NMB飯就會明白008真係夠膽做呢啲事,雖然我唔認同係「啱」

然後儘快忘記佢

利申,真傷心

又係你地話唔理本家架嘛

咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

戀愛禁止原來廢既

原來拍拖結埋婚仲係度呃毒撚錢係岩既

唔係真係以為淨係難波團遭殃呀吓
高橋朱里總選發言:
紅字為暗屌008

觀看直播的各位 初次見面
我是AKB48 TEAM4 19歲的高橋朱裡
對於各位的支持 我今天在這裡表示由衷地感謝
去年的總選中
我第一次進入了選拔
從飯那裡得到了15位這個名次
但是在年末的AKB紅白總選
在這另一AKB紅白總選中
只得到了圈外這個成績
那個時候
我完全沒有想過
可以再次站在總選的舞台上作為選拔成員發言
這都是托大家的福
剛剛我坐在台下
看著FG成員被叫上台的時候
有的成員留下了不甘的淚水
我想他們的飯也一定和她們一樣感到不甘或者感到高興吧
但在這些成員中
對著把她送上UG這一席位的飯們說出
我想要結婚 我要結婚了
這種令飯們心情復雜的話語
我看著這位成員
考慮到之前流下淚水的成員的心情
我真的很心痛

我去年年底的時候
那個(紅白)的結果真的很讓飯們失望
我很痛苦 也很不甘
但在痛苦和不甘的時候
第一次在這個團體中
發現了最重要的東西
然後 那份不甘的感覺 化為了驅使我前進的力量
只要自己不放棄就能明白這個道理
我覺得 這就是所謂的AKB Group啊
我想對飯們說的是
我想我曾讓飯們留下了不甘的淚水
對於這種事 我感到非常抱歉
我作為AKB的成員
作為成員中的一員
沒有找到自己存在的意義
為此感到痛苦迷茫的時候
飯們對我說
朱裡醬 你在AKB48 Group中 是必要的存在
我們來給你證明吧
交給我們來證明吧 飯們這樣對我說了
這就是我站在這裡留下喜悅的淚水的原因
我有時候會在給飯的訂閱郵件中
發一些很令人討厭的話
今年 我一定要努力少發點這種話
對於給所有AKB48的成員投票的飯們
為了回報他們的期望
我會努力的
對於那些轉推AKB48姐妹團 或者是其他團體的人們
我會讓你們後悔的
我雖然沒有懷抱著這種想法
但是一定會讓他們對比了各種偶像團之後
想要回到AKB48 要讓AKB48再次閃耀
為此 我要繼續向前努力
對於各位迄今為止的支持 我真的很感謝
感謝各位飯 我愛你們 謝謝

成個2ch/PTT/百度都係一致屌緊008
全世界都好單純好天真架

然後儘快忘記佢

利申,真傷心

又係你地話唔理本家架嘛

咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

團既形象呀CHING

情況就好似拍AV咁 下海個幾個咪又係D 19 唔下海根本無人識...最TOP個個都係SKE中堅 人地E家個個都係笑你AKB都係拍AV一樣之嘛

仲營咩象啫ching
指原擔柴手越柏木之後咪一樣華麗轉身
NMB一直唔想痴AKB唔好講到好恨啦

你掛撚住48G個名架 NMB有人係AKB出選拔架

日本國內團係唇齒相依架

又係一班以為AKB收皮 自己個團可以發展得好既弱智

你問下出面D人 NMB係咩 NMB係AKB既姊妹團黎架

我以前就論述過 分團永遠係分團 但係本家可以等於AKB自身亦可以等同48G

本來就密不可分

但在這些成員中
對著把她送上UG這一席位的飯們說出
我想要結婚 我要結婚了
這種令飯們心情復雜的話語
我看著這位成員
考慮到之前流下淚水的成員的心情
我真的很心痛

食古不化 單純天真毒撚

然後儘快忘記佢

利申,真傷心

又係你地話唔理本家架嘛

咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

戀愛禁止原來廢既

喂,咁你屌緊佢玩串個party定在籍戀愛先?

然後儘快忘記佢

利申,真傷心

又係你地話唔理本家架嘛

咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

團既形象呀CHING

仲營咩象啫ching
指原擔柴手越柏木之後咪一樣華麗轉身

所以我一直都係屌緊話要炒 係E件事立場上我始終如一

但係人地犯錯 唔代表你延續E個錯係岩 你錯 一樣可以會人屌
咁至少指原柏木冇衝出嚟話:「我當自己普通人,咁做冇問題,我咁做係因為你哋愛我,所以我就識去愛人,係因為你哋教識我。」

做大top做撚壞個頭
d細既咪跟佢做囉

然後儘快忘記佢

利申,真傷心

又係你地話唔理本家架嘛

咁點計?

燒到啲咩?
搶咗佢哋個頭條?

戀愛禁止原來廢既

喂,咁你屌緊佢玩串個party定在籍戀愛先?

2樣
睇黎下個po個名好似要暫時轉下
個帖咁快又冇曬禾珠既流量
好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞