有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
結左婚留係nmb

呢單又係咩事

佢自己感言講

。。。。我屌。。。。
見有人咁力撐 證明有得諗~有市場
人妻團~養哂一家大細~ 做唔到就唔係真飯啦
佢都講明唔會走~
隊野原來形象可以去到咁.....真白蓮既隊友會點諗....未成年點諗....

(你會笑鳩人咪傻啦FF係自己世界~FF佢係你條女...浪費錢.....冇錢養佢~佢會上到位?唔通FF佢係我老母~屌你比錢我洗比奶飲就差唔多~下海拍AV添呀最好~咁就唔係叫偶像啦~叫AV女優啦屌你老母~係咁曲解死撐~歪理當真理~你鍾意自己推係人妻你既事~唔好係到污染FF成個團都係 )

果位巴打講自己係前優推...係真唔係呀..大佬......會話優子on9.....
佢屌008唔代表佢冇私下屌9營運~營運日撚日都被人屌啦~屌左咪又係咁

我諗彩姐都唔想隊野變左...人妻團...掛
整死就冇可能~整臭ja~
同埋更加比人排.......
你睇高朱果d都唔比面~當面講...
後台更加唔感想像~加埋班老野返黎問責...
彩姐地位一定有跌...喂大佬你D細咁樣~點負責?
影響到自己隊友~仲影響到自己~真係覺得冇變態佬會做果D事?
唔好同我咩年代乜乜物物~出事仆街唔好喊呀~咩都有可能發生架

自己叻仔有料自己搞掂啦
唔想同AKB有關係~唔好參加總選嘛....
成個總選變左你一個人結婚既話題....
之前都幾欣賞008咁感言~但今次真係....

講開又講..

好鬼衰~搞到珠珠冇人提

嘻!!銅腰帶!!

班元老幾多未結婚~你係d咁既場合爆結婚
好!下年搵人搞大肚~搶頭條 送祝福!

不過單野 又唔關彩姐事 彩姐又控制唔到008講既野
做乜鳩咁低質
008柒到咁,點解仲可以死撐??撐都算,唔好拋D劣質point出黎得唔得

仲要屌返你轉頭先無奈
好明顯008做左件idol唔應該做既事
見有人咁力撐 證明有得諗~有市場
人妻團~養哂一家大細~ 做唔到就唔係真飯啦
佢都講明唔會走~
隊野原來形象可以去到咁.....真白蓮既隊友會點諗....未成年點諗....

(你會笑鳩人咪傻啦FF係自己世界~FF佢係你條女...浪費錢.....冇錢養佢~佢會上到位?唔通FF佢係我老母~屌你比錢我洗比奶飲就差唔多~下海拍AV添呀最好~咁就唔係叫偶像啦~叫AV女優啦屌你老母~係咁曲解死撐~歪理當真理~你鍾意自己推係人妻你既事~唔好係到污染FF成個團都係 )

果位巴打講自己係前優推...係真唔係呀..大佬......會話優子on9.....
佢屌008唔代表佢冇私下屌9營運~營運日撚日都被人屌啦~屌左咪又係咁

我諗彩姐都唔想隊野變左...人妻團...掛
整死就冇可能~整臭ja~
同埋更加比人排.......
你睇高朱果d都唔比面~當面講...
後台更加唔感想像~加埋班老野返黎問責...
彩姐地位一定有跌...喂大佬你D細咁樣~點負責?
影響到自己隊友~仲影響到自己~真係覺得冇變態佬會做果D事?
唔好同我咩年代乜乜物物~出事仆街唔好喊呀~咩都有可能發生架

自己叻仔有料自己搞掂啦
唔想同AKB有關係~唔好參加總選嘛....
成個總選變左你一個人結婚既話題....
之前都幾欣賞008咁感言~但今次真係....

講開又講..

好鬼衰~搞到珠珠冇人提

嘻!!銅腰帶!!

班元老幾多未結婚~你係d咁既場合爆結婚
好!下年搵人搞大肚~搶頭條 送祝福!

不過單野 又唔關彩姐事 彩姐又控制唔到008講既野

唔關事但好大影響
痴線 點會唔關彩姐事

上面講左架嘛 如果彩姐唔係受到咁紀律式既思想教育 如果彩姐係讀緊西方文化 早就撐左008無錯囉 屌

係彩姐既錯囉我都覺得係
喂呢個post唔係撐禾珠架咩

就黎爆post 都無咩人提佢 慘慘珠
有ED咁古舊思想 食古不化既MB帶領NMB

理智又正常既NMB飯係唔係為左NMB覺得心痛?
我係:008又9up玩梗>下唔會掛唔通佢中文春炮>wtf... >008你做乜9亂o黎搞到全世界插你有無腦>>>>>>>諗起呢攤野nmb會少左個mb。。。
咦係喎 X孩子推008㗎喎,佢有咩反應

選完咁耐都冇人改圖撐佢下年第一
molamola

俾大家回下氣先啦
唔怪之得咁想同48G脫離關係啦

48G咁多MB連前輩都出聲覺得有問題 成班都唔撚柒閪用腦 咁緊張做咩
特別係班前輩呀 我屌你老母 畢左業咁撚多聲既喂 AKB關你地撚事咩 走左就走左啦

作為一個理智又正常既人完全唔覺得單野係有問題囉 一條心撐008
聽故仔啲人都係讚華盛頓誠實而唔係屌鳩佢劈樹
今次008係大嗌alluhu Akbar 攬住akb一齊死
有ED咁古舊思想 食古不化既MB帶領NMB

理智又正常既NMB飯係唔係為左NMB覺得心痛?

優子都唔屌得佢呀,好大嘅官威呀

緊係唔屌得啦 你卒左業架嘛 憑乜屌? 又彈出彈入呀?
垃圾收聲啦

處女兼聖戰士

選完咁耐都冇人改圖撐佢下年第一
molamola

佢個頭就好有流量

成日係心入面將Akbar 讀做AKB呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞