有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實008咁誠實真心覺得值得欣賞

誠實還誠實 但係駛唔駛當住全日本宣布結婚?
我係其他mb 就真係多撚謝曬

這不是很有趣嗎

誠實還誠實 但係駛唔駛當住全日本宣布結婚?
我係其他mb 就真係多撚謝曬

頭先後台大家一定輪流祝佢幸福

發夢見到 008只係唔識處理
以為講左出黎可以自己一個攬晒唔會累到48GROUP
訓醒先知奶野

睇完成段感覺好一點,佢強調唔想對飯講大話,同埋佢有講之後會詳細交代。

但再去twitter 睇到彩姐個message又好心痛。

如果佢係個記者會到咁講會好好多

睇完成段感覺好一點,佢強調唔想對飯講大話,同埋佢有講之後會詳細交代。

其實真係場合問題
山本彩@SayakaNeon 26 秒前

今は、正直何と言って良いのか分かりません。
申し訳ないです。

講咗咩

彩:現在真是不知道說什
對不起

NMB 係彩姐心血, 爆呢單野NMB玩唔玩到落去都成問題

講真 連含撚屌閪叫鴨都無問題
唔明點解今次咁大反應

其實呢到有啲飯手越出事個時又話拍拖無問題,搵到住好人家就ok
而家008搵到又要屌佢係呢個會場講
佢拍拖呢件事遲早都會披露,當住所有人面講你估呢個勇氣唔少咩
同埋點都好過呃住啲飯,又造到話題,有咩好屌,份份鐘仲做埋48既變革者
點都好你班人都唔好再FF偶像真係唔會拍拖

唔明點解今次咁大反應

係話佢仲想留NMB呢吓出事
班老屎忽又係on9,tkmn就算
其他而家屌008唔敢屌營運既真心廢
以前推優都覺得佢岩先on9

唔明點解今次咁大反應

48唔係就係估唔到先有趣咩
我覺得救世珠嘅演藝生命已經到左盡頭
佢原本個樣已經老
但係呢排老化得極快
喺任何方面佢所謂嘅潛能一直深潛
佢又走唔到 而家只係等俾人淘汰

最慘係唔去進修下
唱歌又難聽 跳舞又浮誇 做戲又屎
原石大撚曬?
係咁講場合場合諗起優當年紅白宣布畢業又係比人屌
有心揸咪又係照去
講到一個under會搞死成個group咁
有手揸咪又係照去
講到一個under會搞死成個group咁

唔覺得係誠實
如果決定左結婚已經有一段時間
咁佢好應該就退出總選

總選係乜野?
飯如果想見偶像 想同偶像有交流
佢去握手/合照會咪得 再唔係showroom
d飯點解要浪費哂自己d錢投票俾你?
就係想你上位 令你關注度多d 偶像條路行得好d
講真 如果你上左位 同你握手既機會咪又係少d
俾士大夫拉開既機會率又大d
但係d飯咪又係傾家蕩產咁投俾你

你唔退出總選
又諗住結婚 者係你想食兩家茶禮 刻意欺騙支持你既人
你當偶像係乜? 玩玩下既職業?

如果你係因為文春想揭你先諗到要以結婚作為回應
咁仲死
結婚係一生一世既事
咁倉促決定 做人都咁兒戲?
唔係所有野攤開哂出黎講就等於光明正大就等於好
個個話自己棄咗AKB,而家又咁關心走去鬧008做乜鳩

唔明點解今次咁大反應

48唔係就係估唔到先有趣咩

唔洗勞氣喎,ching

咪放長眼睇吓nmb人氣會唔會大减,到時咪知有無影響囉
原來有人覺得008咁做冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞