有無人好憎松井珠理奈(15)禾珠3位苦呀西

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
下??優叔都出現屌
008...有時d野講笑都要有分寸...係咪真都好
今次真係大撚獲... 彩姐一定好頭痛

話說個post爆得好快www

彩姐sr個陣好似面都青埋

彩姐個樣好明顯係"今次仆街了"

彩都幾慘,迷路走左佢一個人咩起成團nmb, 搞得有聲有色,比條仆街爆一爆

咁比佢爆一爆隨時要留多一至兩年鎮場

008真係有能力做隊長同總leader
要搵人做隊長真係好難
次次都係本來覺得好似有腦既member 點知發文春炮

指咪都似有腦

rotty 田野都理解
但008哲學撚好似有腦 柏木又好有偶像自覺 點知

路過
因為愈有腦愈覺自己有方法避開班狗仔

其實柏木係避到,不過比人出賣

最聰明係唔做
避都唔駛避

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

rotty佢冇心做偶像 佢以歌手目標
柏木都唔意外 佢既定位從來都係花瓶
麻友果d先叫有偶像自覺

麻友係CG,所以無感情

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

麻友果d先叫有偶像自覺

麻友真係咁多年都無醜聞,私生活都無點流出
本身我仲覺得nmb有佢同miru幾有希望

都可以好肯定呢單野會直接影響MIRU新單銷量

笑得好QQ

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

麻友果d先叫有偶像自覺

結果比個賤人拎哂尾彩
真係唔好咁沉迷偶像
我半推008都已經覺得心傷

如果遲啲我主推個啲都攪單咁ge野
都唔知會點

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

麻友果d先叫有偶像自覺

結果比個賤人拎哂尾彩

不過問心, 麻友上年同指真係差好遠, 人地紅到發紫
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

經過呢單應該無嘢會仲傷心㗎啦,你放心
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

Paruru都畢左業
008 爆一爆, 咩麻友畢業,指3連全部企埋一邊
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

文春畢咗業都攪㗎,優叔唔係比人影到同捧球手咩
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

008叫醒返大家,其實好偉大。
麻友咁撚毒應該一放工就返屋企煲動漫
有啲咩野可以俾人爆
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

好彩我優已經畢咗業放心

Paruru都畢左業

麻友 paruru 走曬, 46 個白麻唔出事就功成身退
真係唔好咁沉迷偶像

都唔知會點

二推 投咗少少
如果係真 照鬧

指咪都似有腦

rotty 田野都理解

麻友果d先叫有偶像自覺

麻友係CG,所以無感情

指原選到第1 成團HKT開心到
呢個係我比較鐘意指原既原因 有擺感情落去個團
做idol姐 唔洗下下放低所有感情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞