Nikon 討論/貼圖區(18)Z9同新鏡開始派貨 最好嘅聖誕禮物

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
其實sony 都好熱 應該呢個係高速卡嘅缺點黎
咁我都係用番SD Card算算
係易同難嘅分別
我張prograde可以拮住成個鐘先熱手
張lexar拮住唔夠半個鐘就辣手

同埋好多時睇張card有冇保證最慢讀寫速度
因為張卡寫最快1400mb/s 可以係得頭幾秒1400mb/s 之後得返100mb/s

所以先要用啲好少少嘅咭
咁你講下呢枝有咩勁喇
非黑即白?呢支點唔勁法都唔會係普通G鏡級數啩
你樓上個條係手機台知名引戰狗黎,而家黎埋攝台周圍挑人機
但次次俾人屌都敗走就會出去開新post圍爐,跟住又俾人圍屌多次

如是者loop多幾次就會改名又黎過,不過記得唔好封鎖佢
唔係就睇唔到佢呢d爭$300卡數waive唔到上黎圍燼既柒post

屌你老母千祈咪撚再用citi卡
https://lih.kg/2796866
LEXAR應該係最廢個隻CFEXPRESS
仲要支那牌子
呢條死乞兒卑三島追擊到敗走多次仲屈人支那狗/三島分身

呢個月都唔知乞夠900蚊換卑citi未
你樓上個條係手機台知名引戰狗黎,而家黎埋攝台周圍挑人機
但次次俾人屌都敗走就會出去開新post圍爐,跟住又俾人圍屌多次

如是者loop多幾次就會改名又黎過,不過記得唔好封鎖佢
唔係就睇唔到佢呢d爭$300卡數waive唔到上黎圍燼既柒post

屌你老母千祈咪撚再用citi卡
https://lih.kg/2796866
呢條死乞兒卑三島追擊到敗走多次仲屈人支那狗/三島分身

呢個月都唔知乞夠900蚊卑citi未

mix日文輸入法用打錯字柒咗

還咗錢俾Citi未呀?死乞兒
咪撚再鳩縮係你老母狗閪窿入面扮睇唔到啦!支那死窮閪

你又篤撚爆 sblbons佢啲柒嘢
因住佢又屈你係我嘅分身之一呀
請問Prograde CFEXPRESS 卡邊度可以訂購?
上官網/amazon訂
發覺Nikon post相對之下係最靜,係咪個個走出去影相,唔得閒上來
純粹係marketing垃圾
最近發現一樣嘢幾驚喜,Z7ii 原來熄咗機都可以腥相落電話咁amazing 嘅嘢marketing 隻字不提
但係個app本身唔amazing⋯幾次死一次話connection lost,明明部相機已經係擺隔離
CF卡原理上即係M.2 SSD黎
係睇佢比到幾多SLD cache你做buffer
有無巴打知依家D850同2470E二手價大概幾多
鏡頭二手價F接環都跌得好犀利

相反D850見到二手都起碼萬三
24-70E 比較少見到有二手
反而佢上一代好多二手,可以$5000樓下
ProGrade 最新嗰隻 325GB 1 pack 2 塊,amazon 好似唔見有。要去官網 or B&H Photo 買?
全部2pack amazon都好似冇 得單張賣
上官網買免運費應該平過b&h
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞