買電視機 / 換電視機 集中討論區 (65)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
好 thank you 而家買先
有乜耳機可以連到Sony x85 j
我本身用緊airpods pro 但sony電視好似唔支援
我都諗緊買唔買wf 1000xm4
Wh 1000 xm4正常用到
我用開嗰個Nuarl 都連唔到
sony官網寫支援嘅耳機全部都係sony先得
都係detect到有usb
但冇彈update
USB 手指要用Fat32格式

放file位置要睇清楚,unzip都係
新屋入伙
想搵阿澤買部55" OLED
Sony XR-55A80J 同 LG OLED55C1PCB 兩部揀係咪推薦 Sony 多啲?
Sony水貨個OS會唔會難用?好似好多野都冇咁

唔該晒巴打
我用罪大耳機可以
LG OLED55C1PCB
巴打價$11380

全功能,冇缺憾,減左價,更抵玩
唔該晒 遲啲去入手先
你用開邊隻?
我試過AirPods同埋SONY 1000XM3都OK
長撳個case後面粒button進入pairing mode(閃白燈), 會認到
我都係AirPods Pro
但google見人講話sony電視用airpods會冇得較大細聲
我有個迷思想請教大家最近買左部三叔50吋電視,但唔知擺喺咩高度先適合。

平時會將個電視機駁電腦用黎上網文書打下字,間中都會開啲劇集黎睇下。。

上網有人話我哋平時坐低嘅視線水平應該同電腦monitor 頂部平衡,但係我果部係50吋大電視黎,如果咁擺好似個電視放得好矮咁,係咪應該擺返高啲,個電視頂部高過我視線水平先啱?
咁搞笑
Nuarl n6 pro
用緊Sony嗰啲,之前試過buds會好窒
LG裝機師傅教視線水平大約係個電視既中間
不過我坐係床睇 舊電視再擺高少少都無覺得唔舒服
巴打,我人在英國見到部LG55UP75 都係大概5千就唔就抵玩?
規格非常普通,入門機,香港都係咁上下價,係最平既55"電視
好麻煩你,本身對電視都無話好高要求,用到air play就可以
可以去馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞