買電視機 / 換電視機 集中討論區 (65)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
裝左非tv版 我都係咁ching同我一樣咁on9
NS7最後因為去左日本買,比想像中快收到…
星期日買,剛剛收到了。但提提想入手既人,因為日版,按鍵語音係日文來,介意就唔好買了。

可惜無電視試到個USB TV adapter, 但大前提我試左用電腦,可以webex

比以前Bose或JBL出既都輕少少咁,但係有重量,未玩過既要注意

巴打好快~~~
我個件仲未到... 早知比多幾十.....

送到嚟啦
你有多兩個飯盒食,唔好喊啦
唔係喎,好似得一個方法運~~ SHIT~~~ 咁多日都未到
嘩~ ~~ 開心~~ 正
你係咪揀左1300yen Econ shipping?

我星期六買,星期四收到(原本預訊係星期五)
但係件貨其實星期二已經到左,應該係pickupp無人接單拖到最後一日先送
我本身諗住佢星期五都唔送就可以搵CS退運費,反正我唔心急
好似得一個選項.....
ANY肥,都係差幾日,睇下邊日上到機同PICKUP幾時派
恭喜巴打
Samsung電視係唔係好易壞,好似售後保養好差
想問下電視用緊Q80T
岩岩買左Soundbar Q600A
聽歌點樣設定係性能最好呢?
揀左電視+Soundbar同步出聲但電視好似無咩聲咁
soundbar有幾個mode, 自己試
電器野壞唔壞好多時睇彩數同使用習慣
終於等到師父座枱安裝55HX900H
先發現原來自己冇準備天線
好彩pan記師父自己有帶黎試機
過兩日搵盛澤上埋牆就可以試用
Step巴又係我
想問係咪得樂視用airplay最好?
提提,開完盒去YouTube Music搵d野聽下,可以試多好多野,NS7雜食性好高,夠屌打當年既Bose Soundwear了

有Apple TV 咩都唔洗煩
個個都係盛澤上牆
感覺上好似咁多爸打用過都冇投訴我先搵佢地咋
我諗緊叫唔叫埋pan記師傅上牆
想問問咁多位爸打
Pan記師父話如果我諗住上牆藏電線槽的話天線最好買幼線慳位d
但訊號會冇粗粗線咁好
其實分別大唔大?
X95J
原裝活動架$1500
55HX900H我買都只係7千幾
五份一機價我覺得有點貴
盛澤幾錢?
唔知AV life買有無得配個平啲嘅架呢
去問問先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞