買電視機 / 換電視機 集中討論區 (65)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
X85J>Q60A=X80J>AU9000
X85J>Q60A=X80J>AU9000

X85J贏係100HZ面板同埋HDMI 2.1

X80J贏係廣色域
Budget有限想要subwoofer + soundbar睇戲震撼d好似得依個揀btw依個subwoofer一般般,好多年前買嘅入門harman kardon Bluetooth speaker+woofer個base好似仲好d,但得3.5mm in焗住買過條soundbar同subwoofer
用HDMI駁已經最好

唔夠bass應該可以用搖控入設定調整,詳細請睇說明書
唔該晒
我見price.com X85J $8490 vs Q60A $8280 差兩百蚊
如果決定呢個價位就揀X85J
但係我又想平d 就諗緊 X80J ~$7500
50X85J啦最少
好thanks!! 已set +6
想問Samsung 水貨 搬左屋追唔到台 有無解決方法😂
公共天線問題?
唔知呀 但見隔離屋睇到
有無野check 到係咪我條電線問題 ?
同埋想問下幾時會出2022機款? 想睇下等唔等到
你係大廈定獨立屋?

你有冇其他天線cable試?
多數2月全球發佈,Samsung就4-5月出行貨,Sony就5-6月出行貨
我條天線入左牆 🥲
都要本年時間
咁我都係狠心碌返部X85J喇
你可能要問下盛澤
定係裝修問題 😂
我問緊盛澤
我估佢set 舊樓 去到新屋唔compatible ?
我都whatsapp 緊佢地
我淨係要個nba appnetflix youtube電視內置有
早幾頁問咗機
今朝OUTLET落咗單買50X90J 多謝Step巴個POST
想請教多樣野裝房一定要掛牆;
SONY 50X90J VESA係 200x200
NB F500岩唔岩用用? 我見有寫Support, 但落鋪問大行細鋪全部都
係推P4/P6
唔該Step巴
NB F500係氣壓式液晶螢幕壁掛架, 巴打需要?
另外VESA規格 10x10; 40x40cm應該唔岩用
有需要用活動掛架, 床同坐位二邊移 有個高低差, 唔想抬頭咁辛苦
p4/p6只可以平行移動, 見到F500可以做埋360度移
巴打想自己掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞