金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
都無人敢搵佢拍野/代言
就算繼續撈娛樂圈 咪好似朴有天 金賢重呢d半紅不黑 吊住命
轉行 自己搞生意好過啦
咪係
講到酸苦係佢落仔分手個時完全冷眼對待
而家又話要同情佢
問題係咁樣俾賤男有機會翻身
一直都只係睇食花生 睇人仆街
冇批評過任何人一句

但又唔覺得人地批評有咩問題
因為啲人開始話佢37歲都唔識諗仲係得戀愛腦 又話佢唔靚 無諗過酸苦揀條咁既女
其實都幾慘
個女人好賤囉
寫左千字文毁哂佢事業生涯之後又話當中有誤會
叫大家唔好再討論
條女而家搞到兩邊都係屎
fans可以繼續盲撐
除左呢樣,
佢咁specific比哂hints講哂邊個比佢話戲屎 邊個比佢話樣衰
真定假都好,其實比人地話既演員/導演又點會好過 …
好想佢地兩邊解釋吓邊啲係誤會邊啲係真
我諗唔好得幾耐 應該酸苦現任好快俾人搵埋出嚟 到時祝佢地共諧連理
我反而覺得未至於朴呢啲程度
金公司夠勁嘅,Marketing 洗一洗真係唔難
女方比咗條生路行喎,又冇放實質證據
腦粉一定救到先,過兩年接到部好戲上神枱就冇人記得
網民點睇係一回事,但
金賢重有打官司
安宰賢有條文式反駁
反而金宣虎認晒零反駁
個女有問題講大話貪錢全部都係你班fans ff出嚟
網民唔知佢兩個咁多嘢唔通你班fans就知道咁多咩
金宣虎都認晒衰仔仲有咩好講
檢討個女仔之前我都係建議你班fans去搵你oppa叫佢自己有得澄清就澄清
咁先有討論意義
冇咗214冇哂廣告同電影
但又未至於冇得翻身
其實無意思
當個女仔講既野8成係堅,2成係誇大/假
唔通個男既剩係澄清話 abc係假 其他唔回應
(加上有d 指控真係狗同鼻拗)

咁樣其實反而比人屌得仲勁啦
至少班fans真係嘢揸喺手去安慰自己
而唔係好似精神病人咁自己ff場大龍鳳
黑料根本永遠都唔會解釋得清楚...
宜家個女人又話有誤會,有冇人知有幾多成係誤會呀?
金宣虎有冇解釋邊part係誤會呀?
我覺得你直接去韓國問酸苦好啲 因為佢認曬
笑死你望下你自己打左咩先黎狡辯啦

針對今次事件屌佢渣男冇問題,升級到無謂既人格誣衊就不了

「條友肯撚定覺得」「覺得金生應該」
一切你認為就可以誣衊一個同你冇任何接觸既人,你都幾恐怖
刪又有咩用收夠錢?

咁唔通玩到佢永不超生先收手
明明咁多女人話佢爆料心地唔好 有其他目的 唔係真心愛虎
而家人地搵個下台階完咗件事都算係咁啦
金宣虎係發左道歉聲明,然後個女人又話有誤會
咁代表篇文有真有假有加鹽加醋囉

https://youtu.be/rYhn-TaZFJo

當件金賢重都有向女友道歉架,但佢官司贏左

係一單經典網民盲目跟車太貼既例子
誤會呢句似心軟or傾掂數 幫虎兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞