金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
我好開心虎虎終於有望洗脫罪名
但我亦好傷心個西女人毀左我虎虎事業 ..

虎有冇善良到比個西女人屈咁多嘢都忍住唔出聲
你有份推
但我覺得都無咩機會佢會翻番去214
始終都驚影響到個節目同啲成員
佢經理人公司先衰
即刻出黎回應 講句無可奉告
真 我每個星期一晚都等睇214
真係好中意 所以先更加唔相信佢係d咁嘅人
而家真相大白真係好感動
起碼知道自己無信錯人無支持錯!

唔該棄左海恰嘅快d睇番!!!
佢道歉嘅都係唔想搞大件事 自己認左有錯 留番d面俾女方因為相愛過
想息事寧人委屈自己
宣虎啊.. 搵返惠珍咁既女仔做女朋友啦, 500萬won一條頸鏈自己買, 唔駛你找數
但其實落仔都唔需要同公眾道歉
成年人拍拖兩個人做既決定黎
不過條女就屈到ksh逼佢咁
搞到ksh要硬食
一直冇脫粉
咁公眾人物都冇辦法既,
仲要講到韓國咁care 呢d 野
我都覺得唔會,
點都低調返半年一年先啦...
雖然我都好想睇返6個人既214
但係又話ravi 要當兵,
好大機會咁就完左
pd nim可唔可以俾多次機會宣虎
我都是毛了
係垃圾kbs唔俾機會
關咩係
啲韓網民成日道德高地架啦
又唔肯認輸
衰左都要拿番咋沙
仲話佢好嘔心
可以等多一年半載等埋ravi再一齊comeback 就好!!
無論今次救唔救得返佢事業
雖然我估都唔係咁易
起碼呢次澄清拯救左好多支持者嘅心靈(我
仲係大家當初鍾意嗰個金宣虎
公海又提純情人設呃fans究竟係咩嚟
如果你話214係賣人設咁就係綜藝小白/體弱/不顧形象
被前女友兵變跪住求複合頂多係深情
個純情人設邊度爆出嚟
一開始都無跟車,一來拍戲同私人感情無關,二來條女本身都係娛樂圈中人,你話條女係未成年就話啫。
佢哋ff出嚟
講撚左 冇證據就信到足 仲比人負皮
金宣虎出唔番黎就係呢啲路人冇求證就一句失望兩句指責造成 依家反轉就話想佢番21 唔好咁厚面皮啦
我期待左百集特輯好耐 點知而家搞成咁
冇unfollow過ig,冇後悔過為佢開post,因為我相信214既佢係真正既佢。人既眼神係呃唔到佢錯就錯在遇人不淑冇及早斬纜
多謝d社令到真相大白。我唔奢望佢可以回歸214,只希望佢有機會再做返戲。好似安宰賢咁休息一下,再返黎啦虎我地會等你!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞