金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
但想知虎仲有無機會上到兩日一夜真心勁鐘意
韓國fans好似仲係負評緊
好似話韓國對落仔呢樣野仲係好負面同禁忌 而兩日一夜係合家歡節目 都幾難呀。。。
好奇係因為有好多虎既朋友企左出黎撐佢人格無問題所以D 廣告商回心轉意?

定其實D 廣告商已經知內情

因為D 廣告商又唔似會因為D 朋友開PO 撐佢就突然改變主意

應該係有D 好強勁既說服力先會放返D 相?
可能因為佢ig followers升返
尋晚7.35M 而家升番到7.39M 前女友未爆料之前係7.4M
我地仲係得呢個PO 留言
即係我地都仲未對佢心死

我未 我唔係鐘意佢洪班長個人設
而係 214 既佢
我希望佢真係 係 214 入面做緊自己
亦好感恩今日有咁多佢既朋友為佢人格爭議幫手講好說話
我都係鍾意214嘅佢
真呀 好耐未試過咁鐘意一個明星 真係晚晚靠睇佢先生存到
+2 今晚終於有返心情煲214
建議可以照追 214真係好好睇 好有一家人溫馨既感覺 見佢咁多鐵粉 演技又好 應該點都有得復出既(前提係佢願意既話
我都追緊其實點扮都無可能扮到咁勁 所以相信有大部分都係真實既佢
係囉我都好想佢上返214
不過講真真係難啲 始終個形象差咗
雖然有聯署但係出咗official 通告應該真係難啲
我係其中一個鐵粉
佢廣告啲相全部like 哂
不過真係好感動 連dindin都出聲
證明佢哋喺214係真感情
都係一個星期對足兩日 好多嘢都扮唔到
依家唯有默默支持佢睇返以前嗰啲 止住先
我都係....全部like晒
仲未接受到無左佢既214
好多佢大學同學高中同學同軍隊同期出黎撐佢
+3
之前唔明啲韓撚點解追星追到咁瘋狂
到我追佢果陣發現真係動力黎
我睇佢214唱告解果段重複睇左好多次
214陪我渡過咗一段好唔開心嘅時間
可以唔洗用腦 煩其他嘢 開開心心睇個幾鐘
都岩 如果當初只係話暫停出演可能都仲有彎轉214係我繼rm 之後極鐘意既韓綜
難啲喇我諗 始終逼人墮胎係一件好嚴重既事
希望澄清完人品唔好既不實消息之後佢可以重新出發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞