金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
根據韓媒《SPORTS WORLD》報導,今日在論壇上出現一位自稱是金宣虎大學同窗的爆料者,他指稱金宣虎大學時期有著相當強的自尊心,因就讀廣播演藝系,因此在進行作品討論或活動時,常常因為脾氣暴躁,和身邊的人起衝突,甚至會對同僚大打出手,互相謾罵,爆料者直言,由於金宣虎的脾氣相當大,因此所有人都只能照著他的想法去實行。此外,爆料者更指出金宣虎非常喜歡去夜店,當時的情感生活就如現在一樣,並無差別,並上傳了自己首爾藝術大學的畢業紀念冊,以證明與金宣虎為同窗關係。

https://www.setn.com/m/ampnews.aspx?NewsID=1015896

救命 越嚟越多人走出嚟一人一句
https://www.instagram.com/p/CVUcmQivDNa/?utm_medium=copy_link

友人個ig 澄清話爆料者個本只係2016年大學宣傳冊子唔係畢業相冊

話說友人都仲keep住update 如果佢肯爆料就好
友人個post 第一句係「係咪人死左先可以結束(爭論) 希望虎唔會睇唔開
好似話SALT有出嚟話嗰段係不實指控
salt講左話係不實傳言
今日有好多宣虎舊同學出黎幫佢講說話
點解今日先出黎呢
我諗係因為今日出左個爆料話佢大學生活冇禮貌同行為唔好 跟住先慢慢有大學同學+中同+軍隊同期出黎幫佢澄清返
因為個個都唔敢做第一個
好事
至少佢只係感情上既問題備受爭議
雪中送炭唔係咁容易
前女友口中嘅金宣虎vs咁多識佢嘅人口中嘅金宣虎
班朋友仲要po 埋合照作證
有心過間公司
多謝整合
不過 hater 會繼續話,大學國中果啲N 年前啦。
以前唔係咁唔等於呢幾年唔係。
盲粉繼續信呢啲外人啦。最親果個唔信走去信呢啲。
其實都唔少人 (無論娛樂圈定普羅大眾)私生活好亂/唔檢點 但同時亦可以係一個敬業/關心朋友既人

佢感情上係個賤男 但對待工作/朋友都有理由相信係正面
所以你當演藝界係賣藝的話,成件事就變得抽離,變得容易處理。
感情私生活上無可否認佢真係處理得差 對個女仔好衰
但係我相信對朋友對工作佢都真係善良嘅
佢友人唔介意公開埋名都話幫佢洗白呢part 我相信都應該係真嘅
點都好 繼續lm
Dindin電台opening暗地裏支持宣虎(內有中文翻譯)
https://www.instagram.com/p/CVU9nY-JJl8/?utm_medium=copy_link

有無中文
好感動!!
din宣!!!
好感動 我都睇到眼濕濕
雪中送炭不容易
仲有好多人都冇放棄佢架
好滾動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞