金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
一向都係
韓國人成日講野都一舊舊唔直接講架啦
咁多誤會金宣虎就唔會潛咁耐扮死狗認晒
呢個要睇佢平時做人有冇收穫啲真心返嚟
佢身邊啲人仲有冇人肯信佢比機會佢
過兩年有冇出返嚟咪知
不過都要賠咗錢先
有無可能條女自己嗰私生活勁亂?
暫時都係唔好跟車太貼
咁都開到3
笑左 又真係
身為有在追星的迷妹我,對於昨天的事件內容不想多加評論,昨天貼文如此,現在也是如此,因為我也曾為了自己家孩子出負面新聞哭得死去活來(浮誇)

我要說的是,每個成年人都要為自己的所有言行負責,宣虎沒有做出危害粉絲與社會大眾的事,他對不起的人是前女友,他要好好道歉的對象也是前女友。我前一篇貼文也推測,應該是兩人沒好好分手爆出來的新聞。未婚懷孕墮胎,是兩人共同犯的錯(只是對女方身心傷害更大),兩個人在一起沒能長久好聚好散,是兩個人的事,我們都非當事人都不用喊燒。

還有,我們是處在每個人都可以自由表達(不人身攻擊的)立場、並尊重他人觀點的社會,是否繼續支持都是個人選擇,不要在發表言論之餘還試圖左右他人看法。對事件改善沒幫助的酸言就免了,世界不會因為你的幾句酸言而更美好。

見到有人share
唔係想幫虎 落仔嗰啲點講都唔啱
但唔尊重其他演員呢啲
有無加鹽加醋真係唔知
同伴侶講下工作/其他人壞話 好平常
憎起一個人上嚟 加左料落去 都好正常
暫時都無其他人出嚟爆佢係雙面人
都係睇定啲
本身1喺start up 開始
仲有表白牙虎嘅女藝人
女方第一篇文寫到咁詳細咁有條理
基本上正常人諗到嘅疑點佢都解釋晒
仲要順手爆埋雙面人斷埋佢後路
等就算墮胎件事丟淡左都無人會搵佢
明顯一早目的已經係要令佢身敗名裂
唔係淨係錢咁簡單

而家目的達到
再出篇野話自己都唔好受要刪文
一方面俾個下台階大家
另一方面令人覺得佢好人,再加啲同情分
真係高手

雖然佢話誤會都係令我好在意
佢淫到仆街,條女有咗6-7 week ,仲想中出
但係仲有其他可能,包括佢已經畀人起返底,再燒落去有機會燒返佢自己。到時就一人贏一局,super.
當然仲有一個可能就係用錢解決左。
見自己年尾堅紅就諗住再揾過第二個靚d
文佳煐肯定比佢熔咗了
咒罵女主角太醜了,很俗氣
呢個係秀智定文佳煐
都唔洗好戲,mk仔年中都氹到唔少女
一年前既而家 start up 岩岩開始播
點估到一年後經歷左大紅之後仆街
估唔到紅得一年就收皮
難得有套好劇+角色
未必。唔記得邊個女演員好多黑料,唔知沉迷賭博定咩,但因為實力出眾,導演照搵,劇本年年有,次次睇都覺得點解咁好戲(不過唔排除潛規則啦,但人哋都四五十歲
睇到都覺得攰
其實講咩都冇用啦,
係落過就落過
有反轉唔通
成日嘅心情都已經好down
仲係好難接受到
我面對咗現實 慢慢接受呢件事
希望兩個當事人處理好件事 唔好再為大家帶嚟傷害
好咩不如一次過講晒佢喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞