金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
私人感情問題真係冇興趣知 私下解決唔到先出嚟爆料
連登都成日屌啦
尤其韓國呢個輿論+媒體主導既國家,藝人做乜都比人放大幾百倍,又有啲cls網民中意尻up當袐笈,其他人又信到十足,個個都成個某強國網民冇批判性思考
Btw講起terrace house,諗起安宰賢,比佢前妻爭啲玩撚死
爆晒大獲先話又誤會又del post
其實佢回應已經好好扮死狗sa lum先降低ex怒火,防止佢爆更多野
佢駁部分指控應該仲辣著ex,到時show證據佢實死冇生
知唔知道叫咩名?想知佢個樣
好想知前女友係咩心態
真係37歲仲極唔理性戀愛腦 到呢一刻仲會對住呢D男人心軟既傻女人?
定係一個存心要報仇做低賤男既女人

佢唔出UPDATE 都還好
出個UPDATE又話解開誤會 又話個心唔好受 要DEL PO
都幾模棱兩可

"誤會"個定義真係任你想像
絲打你冷靜啲啦
總知成件事兩邊都有錯,金宣虎叫人落仔已成定局
최영아
https://www.youtube.com/watch?v=wLxzQEFDWLE

我比較想知係咪真係有個富二代現任
有既就真係希望飛左條仔佢
用返chachacha既喊戲道歉 我諗係女都心軟既

同埋成件事唔係單純賤在迫落仔 懷疑大部分人就咁睇標題就評論
想平息件事因為已經攪到身邊人囉
成單野最大鍋既就係男逼女墜胎 <男認咗 咁其實都無咩好討論
仲有其實韓國咁耐以嚟未咩聽過墜胎既仲出得番嚟 除非有咩大黑幕話個仔唔係佢既 如果唔係都應該好難出番嚟
乜三十七歲啦咩
寧願結婚都唔要個B,咁唔識諗
咁高齡,真係寧願好似張碧晨收埋自己靜靜雞生落嚟自己湊好過
依家仔又落咗,以後冇得生,婚又結唔成,又咁大年紀,陰公囉
不過韓國D 起底實力都幾強
但前女友無諗過自己作為半個前圈內人最後都會燒埋自己同身邊人個疊既咩
定佢以為自己個PO 會引起唔到注意
其實真係唔明個前女友想點
我一開始覺得距係要錢所以唔俾證據
但依家就擺明想要距一夜之間身敗名裂
然後距做到後就走人 但宣虎一生都毀左
1985年 計韓國歲數係 37
所以都好驚訝呢個歲數既女人 (仲要離過婚)仲係咁天真嬌
呀嬌都可能無佢對愛情咁盲目
我都係
珍 食花生最想睇呢啲
重點係佢仲要比人爆係雙面人,唔尊重同劇前輩/工作人員,佢一單野 影響勁多藝人演員
呢d係真係影響有無人搵佢拍野

人地韓國把尺就係咁傢啦
以為會有一輪告嚟告去嘅激戰
點知道個歉接受咗就算
接下來就睇盲粉撐成點,之前有啲case明明完咗
但班粉唔滿意迫到當事人拎多啲證據出嚟要人收聲
佢啱啱發聲明話當中有誤會?
人地啲演員idol一批又一批咁出位 難聽啲講多你一個唔多 少你一個唔少 番到身既九成有背景/本身就一線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞