金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
原來條女想陷害宣虎
希望宣虎翻到身
條女最高章咪就係塑造左一個被落左個仔嘅形象。 之後點仆街啲人已經先入為主。
宣虎呀點解你會為左個女人
根本就係
最假係佢襯大結局就出post
特登拉人落水後又del post話搞到虎咁樣好內疚
咪玩啦,由佢出post再del post都知唔使跟太貼
因為墮胎在先 大家都覺得戴套就無事
就算條女講大話宣虎都係衰要條女墮胎
個前夫錄音仲要係呢單嘢之前
同埋虎都出咗嚟道歉,呢下太措手不及
搞到咿人比條女帶晒風向
Theqoo係酸民集中地
睇番naver嘅留言有唔少comment同情虎 輿論開始轉去係一半半 多數人覺得男女雙方都有錯 理性好多
其實真心頭幾日要要澄清 頭2日潛咗水已經食得屎
成件事鹽社都要負好大責任 唔幫藝人澄清 要等咁耐同d社出手
就算冇屎都俾佢哋搞到有屎 個風向錯晒
搞到依家澄清返 d韓粉唔賣帳 仲喺度屌緊佢
佢係咪真係想玩死宣🐯
明明🐯個勢咁好 有咁多廣告 佢地做好少少已經可以幫到好多 唔使啲人同佢割
本身啲fans都唔信佢係 到而家已經比第一印象(條女爆料)影響咗 個觀感已經好差 所以啲人唔肯再撐🐯
成員呢 合作過嘅人呢
岩啊 唔通佢地認自己酸錯人咩
錦上添花易 雪中送炭難
個個都寧願唔出聲,驚燒埋佢個撘呀嘛
點出聲啊,韓網友cls㗎喎
虎都寧願硬食唔想嘈,啲朋友出嚟真係入火場炸喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞