金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
金宣虎前女友(受害者)決定刪帖
因為我的帖文好像給許多人們帶來了意料之外的傷害,對不起。
我和他都曾真心相愛過,因為我部分過激的文字,而在一瞬間崩潰的他的模樣讓我的心情也很不好。
我收到了他的了道歉,好像彼此之間都曾存在有誤會的部分。 
希望不要再出現與事實不符的內容,或是擴大再生產我和他的故事。
因為這次事件好像給許多人們帶來了很大的損失,所以我的心情非常沈重。
我將馬上刪掉這篇帖。

佢ex有update
不嬲都話啲韓國男人鍾意唔戴套扑嘢
逼女人食事後丸
就算未去到墮胎,事後丸都勁傷身
韓國本身就係一個男女勁唔平等嘅國家
檢討女人之前首先唔好對韓國男人有多餘幻想

見到你班on9 fans諗起瓊瑤有句對白:你失去的只是一條腿,而紫菱失去的是愛情
玩咩縮乜嘢姐
咁易心軟
係咪達成共識啦
都backup晒啦
定係傾點數
酸苦又喊

就算今次搞到咁大,過多幾年接到好劇本,又係一條好漢
比今次仲仆街既演員靠實力做戲再返生,韓國都唔少呢啲例子
咁佢都達到目的啦 條仔都人生已完 可能傾掂數咪算數囉
冇話劇組唔錫其他人
追咗三分一214感情都好好,劇組成日放水添
214為咗佢拍戲冇咁攰就佢個地點近啲好貼心
成員都好配合啊
但家陣人話崩咗,覺得金生應該都不知感恩呢啲貼心行為
唔知你up咩
今次兩邊冇一條一條咁澄清返成件事都算係咁
個女嘅留咗條生路比個男仔
是最後的溫柔嗎
又咁講,如果想為bb攞公道,點解唔係墮胎當時就揭發件事?
如果佢一直都知道點解金宣虎人品態度性格樣樣都衰,又逼佢墮胎,咁點解仲會咁想同佢結婚?件事太唔合理了,尤其佢係一個37歲成熟女性。

究竟墮胎後一年發生左咩事,女方對男方好唔好之類,根本冇人知,由頭到尾都係女方將分手同墮胎混為一談
個女人講既就係事實既全部,好可笑

最公平就兩個人都公開身份接受輿論,咁先係一齊承擔後果。

總之淨係信證據,最好有對話,佢係咪因為墮胎生唔到仔,佢本人係咪真係堅持唔墮胎

有證據先有公道,已經發生太單類似事件,個個都淨係信片面之詞,冇人深究又冇人搵證據,好討厭

一大堆受害者因為片面之詞,有真有假既文章,前途盡毀。

你留言批評好易,但人地既人生就毀左!
第一段有d反感
老實佢出得爆料文就預左會咁
所以預佢永久收皮吧啦
Agree!!
其實中間發生咩事根本就冇人知,
大家就開始狂屌,
諗返起terrace house 最後自殺個女仔
明明topic話要揭發
而家搞到狗咬狗咁
金宣虎自己都死狗咁款啦
咁不忿不如你去韓國搵金宣虎叫佢爆條女大鑊啦
定係想講你oppa好溫柔唔捨得咁對個女仔
係溫柔就唔會叫人墮胎啦
個女嘅咁講我覺得會救得返喎
彼此之間也存在了誤會呢句好耐人尋味
將來要企返起身,要睇虎之前有冇同人累積信任同關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞