金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
出面係邊到
BTW FB 好多好盲目既FANS 留言
雖然我都仲係鐘意虎 (佢做戲個方面)
但都真係唔好一味盲撐講埋D咩 每個人都會犯過錯 個女人錯哂 等等既說話
金宣虎啲PR識做就出嚟叫人唔好起條女底
即刻為暖男形象加分

兩舊屎 不過有一舊原本冇人知係屎
一舊冇人care佢係咪屎
而家條女求仁得仁一拍兩散
根據友人IG 講 而家金宣虎個人唔知去到邊
不過佢今次單野真係極度公關災難
SALT 應該係真心唔想幫佢

話時話其實佢個道歉聲明係登係邊到?
手寫信定電腦打出黎
係囉 salt話金宣虎會自己出黎交代
好似想割咁
唔係手寫信 而係直接比媒體出新聞
IG都無Post過 一開始出現已經係新聞
朋友IG 又UP 左個新PO

사랑하는 사람이 제일 이쁘고
여배우는 안 이쁘다고 한 게 동료를 험담한 파렴치한이 돼버렸고

왜 이렇게 안 오냐고 독촉하는 사람에게 감독님이 예술을 하시는지 오래 걸렸다 한 게 작품을 욕한 후안무치한 사람이 되어버렸다

大慨係講話 虎同愛人講(即女朋友)係最靚 然後話女演員唔靚 就變左A女係指控所講既虎鬧女演員都好醜

第二段好似係話導演搞左好耐都仲未出現 然後虎可能呻左句 就變成左一個鬧人既無恥之徒

利申: 可能未必譯得岩 不過總之兩段野都係幫虎講好說話
日前再有一個自稱是金宣虎熟人的網民在社交平台連發多個帖文,爆料金宣虎的醜聞其實是其經理公司在幕後搞鬼,指金宣虎跟公司簽約前其實已將前女友的事情告知公司,但公開會以「幫忙管理」的名義引導藝人說出不光彩的事,去到藝人想離巢時就用來威脅藝人留低,爆料者透露除了金宣虎外還有其他受害者,更預告今個月25日就會向傳媒公開自己所知道的事實,而爆料者的社交平台已吸引8萬多人追蹤。
SOR 第二段應該係想講導演搞左好耐都未READY得 然後虎可能催促導演/STAFF 一句 就比人話係鬧人既無恥之徒

不過發現友人D PO 都係企圖幫佢 係工作"人品"方面洗白
而唔係針對 感情上既過失
反轉!!!
起碼有機會prove 番唔係雙面人先!
其實佢呢個解釋無合理
你想講唔合理?

個時都多人講話關於虎話女演員醜 背後鬧STAFF / PD 可能係條女誇大黎講
條女後來聲明都有認自己偏激左
咁關於呢部份 可能虎並唔係一個無禮貌既人
但感情上 落仔呢樣野就洗唔甩架喇 除非出現一個大反轉其實係條女自己想落但屈虎 但可能性係 0
唯一想講嘅係,條女年紀唔細,係傳媒做咗十年以上經驗豐富,咁嘅背景的人講出嚟嘅嘢,信一半都嫌多。

依家又話咁快收回言論,成件事都真係有可疑。
其實最睇唔過眼係落仔
啲人想洗白返佢工作冇問題想俾佢復出
不過落仔道德有問題好難令人肯繼續支持

唔係話落仔十惡不赦
大把MK仔女係咁
咁你咪去做返MK仔女唔好做明星
係呀條女都有責任呀
咁條女咪已經冇做幕前囉
我估 落仔 係事實
但係咪佢所講到咁委屈 虎迫佢一定要落 就唔知喇
其他個D 人品問題 虎朋友都開始澄清緊
不過條女自己都認左偏激 即有加鹽加醋
所以我希望佢真人既形象同 214 所呈現既一樣 對前輩同工作人員都有禮貌
我都相信214 ge佢唔假得去邊
講壞話本身個影響就唔係對大眾而係對佢身邊啲人
如果佢哋合作關係係可以講一兩句壞話離間
咁咪姐係金平時做人唔掂
呢個友人完全冇撚用

可以大反轉個故仔係
金要簽其他公司,公司留佢但吊高嚟賣
所以就夾a女要搞死佢
呢四日金只係出咗份垃圾聲明,原來係公司用佢名出
因為金比人收埋咗
咁撚狗血嘅情節你話有咩可能
Pr 完全冇撚用,反而係a女份模棱兩可嘅聲名救咗金
等佢有退路
而家啲盲粉得返攻擊女方意圖
繼續花生
想知朋友係咪瞓係佢地床下底多啲
呢啲對話情侶之間講完 都唔會再同第三者講架啦
定係同趙炳圭一樣 公司staff扮朋友係講好說話
佢唔講呢啲都冇咩野
點解一出呢個PO搞到好似金宣虎本人咁
係朋友既點會知得咁清楚 又話聯絡唔到佢既

不過啱啱新聞出左SALT話冇呢個所謂熟人
而家真係三方都好難信得落......
應該係被棄養隻狗當年喺屋企聽埋聽埋先知咁多
友人又話唔爆了
款項已收到
金正式rap
冇期望就冇失望
收隊lu
呢個PO D盲目護航臭閪真CLS
仲要鬧返受害人轉頭
第時到你比人中出完大肚,比人呃兼要被逼墮胎仲會唔會咁樣講
成班臭閪同微博班小粉紅一樣咁ON9
我頂佢個肺
乜春 입장이 바뀌면 다시 알려드리겠습니다 (如果我改變主意 會通知大家)
彈出又彈入 唔止一次

簡單D 講 友人話驚引起社會好大既影響 所以唔爆喇WOR
不過佢講左句呀YOUTUBER 李鎮浩講有關於友人部分係不屬實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞