金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
佢係有責任,但奈何佢都係一個可憐人,一開始金嘅花言巧語,又話會負責任,嗰女仔都30幾歲,結過一次婚,聽到呢啲說話,信咗有幾出奇。搞到人哋終身不育,對愛情冇晒信心,心理創傷以後唔敢再信人。
轉頭又見到金風生水起。佢揀個啱嘅時機爆料,做錯事唔係一句sorry就算(雖然唔知佢有冇講),咁大個人要承擔返啲後果。一句講晒,金真係抵撚死,自討苦吃
睇ig po主話唔知審批緊定乜 我本身都只係睇到PANN有一個熱議 而家開始多人討論緊

原po在此
https://m.pann.nate.com/talk/363171269?currMenu=best&stndDt=20211021
佢講到話記者已經確認左爆料內容
我真心希望有料爆

朋友又講到虎 失蹤左咁
呀金宣虎友人8個鐘之前UP 左個STORY

현재인터넷상에퍼지고있는 현여친루머찌라시는사실이 아닙니다

"現在在網上流傳的女朋友謠言不是事實。請不要散佈謠言。"

即係吹佢話有個富二代現任女朋友係流
姐係宣虎咩後台都無
希望爆料人真係頂得到25號爆料
而爆啲料真係事實
而家只係得前女友講野
而金宣虎就咩都無解釋承認唒
加上佢經理人公司啲咁嘅處理手法
唔係話金宣虎無錯 但我覺得/希望唔係咁簡單
我都等緊反轉呀
有d宣虎方面嘅否認都好呀
我都係唔信佢係雙面人講前輩壞話
金宣虎韓國fans自己作出嚟
Pann有post話佢地用嚟帶風向
等人覺得前度妒忌新女友而爆料
呢個acc會唔會係宣虎自己開
我明明記得佢自己喺原post到話冒着將自己私人嘢俾其他人知嘅風險都要爆料 而家爆咗又話承受唔到精神壓力
所以我覺得條女未必係完全受害者
感情嘅嘢雙方都責任
講真 女方反起面上黎 回想既野點都會覺得係條仔衰
可能原本自己都同意落仔 但最後會覺得係條仔令佢咁做
所以根本兩個人既野好難分對錯
兩個人唔夾點都會分手 但女方接受唔到 可能就覺得係條仔存心飛佢
唔係幫金宣虎洗白 但事實上呢d只係感情糾紛
唔算係大奸大惡姐
同埋條女話大家都相愛過 見到佢咁都唔好受
佢係咪有d後悔爆左咁大單野出黎

始終宣虎上升期最高人氣時候爆 而家佢已經渣男形象係韓國好難再令人信服到

真心覺得條女篇文有誇大成份
似係背後有人教到佢要一下整死宣虎

可能明明其實件事無咁誇張
佢可能驚畀人反起底, 原來50步笑百步.
果陣就一拍兩散. haha.

爆人陰毒又可以置身事外, 真係又傻又天真.
如果係為啖氣, 佢咪已經達到目的囉.
但如果係有其他, 咁一樣係陰毒之人.
係要整死又點?
咁佢都係有逼人落仔先搞到咁
最簡單 你唔做呢啲野咪唔會被人爆
都成30幾歲人喇
做之前應該都有晒心理準備
兩個都會一齊落獲架喇
出晒事又講呢d說話
好心係想幫個friend 就快啲爆啦
希望朋友唔好臨陣退縮
想問下點解出面嗰個話佢紅先有人搞
其他仲出名嗰啲金秀賢 朴敘俊又唔見發生呢啲事
有野講就快講 係要倒數又乘都唔知做乜
由尋日朝出左道歉 慢慢諗住放低架啦
依家係咪有希望大反轉
唔會抱住有大反轉嘅期望
但會留意住佢嗰位自稱係朋友嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞