金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
以為係自己嘅咪好事囉。。。
點解後來又落左佢。。。
我會諗衰野囉。
之前一開波撐條女個youtuber呢
又一個潛水金牌
個女人咁賤 有套都可能吉穿然後屈牙虎
而家好多人就算d社篇野出左.. 都會覺得係洗白文… 然後信晒女方篇文….條女有問題呢部份認證後..又會狙擊話啊虎講女演員壞話同人品差呢部分D社無講..… 但條女大話連篇.. 之後又話自己過激既文字.. 根本就吹大晒.. 唔可信佢講既野……咁多staff出嚟撐啊虎就知佢佢唔係雙面人…到人品呢部份解決左.. 又會講墮胎或者扔粉絲禮物… 沒完沒了咁…🐯🐯好慘
係咪今日再發片爆條女響前夫屋企鬼混果個?
好似係喎認住佢個4眼龜先
其實有冇戴呢層更係羅生門…
佢咁傻仔
分分鐘戴咗條女都照呃9佢有咗
(而戴咗都唔代表真係唔中)
咁佢唔通出聲明話自己有戴咩
韓國啲酸民你當係究極版連登仔就啱
逢紅必反
有咩黑材料都好似如獲至寶咁
咬住唔放
係到討論戴唔戴套真係有咩意義
大家係佢床下底偷聽?
不過買咗包花生先睇女方出偷拍片同錄音

攬炒一定係最開心
我都唔知件事繼續落去對虎係好事定壞事
但我今日真係好開心…
所以咪話再咁落去反而害咗虎
佢第一野就認 都係想件事快啲結束 唔想私生活放出嚟
其實討論佢有冇戴套有咩意義?diu講到條女唔知佢無戴套咁....無論無戴套到墮胎,雙方都同意咁做ga wo,究竟韓國班人酸咩?
由始至終都係問緊依樣野...班人到底做乜..自己企係道德高地佢地做咩真係關你地鬼事咩 個女人又係 私事都要公諸於世 到依加都唔明佢慘在邊
死臭雞,呢d咁既女,d網民仲要虎埋單
其實諗返都唔合理啦屌
無避你又願意上床俾人搞,係真的話點解唔告佢強姦
講到咁想要個b,但短短3日內就落左

根本係虛榮,見虎紅左但自己無人知
之前唔紅咪由去咯
而家先知d媽媽粉果然係薑愈老愈辣
估到個女人三十幾歲人仲玩爆料扮可憐好有問題
依加又出片鬧返條女彈入彈出
佢都唔係啲咩好人嚟
邊個呢d人好鳩,連個人獨立思考都無

屌好嬲,本身真係唔係粉絲,但見到d人證據都唔睇就鋤死一個人,仲要強行要其他人跟自己諗法
其實有小小閱歷都會感覺到
我記得之前仲洗過話條女d衰野,但俾人話係假,宜家真係唔知了
四個字輿論操控 就可以忽略有對話記錄同第三方證人做support既新聞
繼續信一個冇證冇據一句誤會冇埋影既女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞