金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
仲有另外個幾篇知唔知係講咩既
有一篇就話Salt回應係無可奉告
仲有一篇就係D社爆料果篇
咪比人話你帶佢去墮胎仲煲湯好假 由一開始戴套仲洗咩煲湯
由頭到尾都話唔戴套仆街 只係而家某程度澄清左條女話虎逼佢墮胎同唔理佢係大話
但其實再咁落去對虎都無好處

只會令佢復出越黎越遲 因為風頭火勢邊度有人想揾佢做野

希望輿論可以快啲cool down
諗下都唔make sense喇 一個公眾人物會唔會喺醫院婦產科陪人啊
喔,我以為墮胎後都可以飲海帶湯補返身
唔係咩 我都係咁諗
係可以補返身呀 所以網民就話佢想用煮咗兩個星期海帶湯去掩蓋落仔呢個事實
係囉,但啲人話佢好假,所以我唔明
我反而覺得煲比佢飲,證明佢都係care而唔係條女話嘅墮胎唔理
咁不如話一開始唔做咪最安全囉~
唔明點解咁難明咁
韓國人仲覺得女係單純受害人真係有病
嘩,真係乜都屌,拍緊個陣我諗虎都冇諗過會比人知
關想掩飾咩事
啲韓國網民真係

係囉, 証明唔係墮胎後態度驟變
有照顧佢之餘仲帶埋入屋介紹俾父母識喎
係韓國網民錯重點, 點都要酸佢
咁我都覺得由一開始有戴套就唔會有咁多問題
給慾火焚身都一定要戴安全套
味係囉… 同埋我覺得如果墮胎係雙方同意… 呢件事無話對與錯… 強行生出嚟家庭唔完整味仲害左個小朋友… 仲要條女係咁既人…..而家啲人根本係blame 唔到其他位味一直狙擊墮胎呢個位黎講..
唔明點解咁難明咁
韓國人仲覺得女係單純受害人真係有病
咁我都覺得由一開始有戴套就唔會有咁多問題
幾咁慾火焚身都一定要戴安全套
會唔會係有戴但穿左意外懷孕咋
不如意外有左要墮胎又真係唔啱,但始終係雙方同意,其他人冇得話架
咪等於 連登 vs facebook
有個ex?
應該係想証明佢真係識前女友
宣虎自己認左墮胎 比人chop左黑豬仔洗唔甩架喇
以後無論佢做啲咩都會比人用海帶湯黎酸佢
載套都唔係100%避孕,大家嘅常識係咪真係咁差
同埋而家男嘅唔係唔負責任,相反佢唔比個細路出世先負責任
拍咗半年拖就有b,個女講大話,冇信任同愛個家庭點會幸福⋯
個b係咪金嘅都唔知
真 點解泡菜網民唔明依個道理...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞