金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
正臭雞
條女真係死臭雞嘅話,唔知點解會覺得佢會放同金嘅sex cam….
條女應該無時無刻都錄同金嘅嘢….
斷估無咩可能
冇…ff only
我都有呢個預感⋯
【Naver】[金宣虎前女友的前夫爆料「妻子3周內與三個男人在家裡偷情」]26日,演藝記者出身的YouTuber李鎮浩(音)通過YouTube上傳了題為「金宣虎前女友衝擊真相,公開錄音記錄」的視頻。

視頻中公開了金宣虎前女友A某的前夫B某過去出演某節目時透露的內容,B某在節目中吐露了與妻子在離婚訴訟過程中發生的事件。

他說「(和妻子離婚訴訟後)分開生活,回家一看,發現安裝了監控。在監控錄像的硬盤中發現,三周內有3名男子到過家裡,在家裡沙發上,妻子和不同的男人打鬧。」

「調查了一下,兩個是牛郎酒吧的人,一個是贊助商大叔。聽說結婚前也有贊助,一提起名字就知道了,所以說非常骯髒。」
咁又誇張咗啲條女咁做一嚟身敗名裂二嚟一定要坐喎
條女癲到自己出軌都夠膽咁爆喎
似真係痴線
條女自己個底花好心就收心養性唔好係到搞風搞雨
仲要搞到牙虎形象全毁
好嬲呀!!
🐯咁好條件 大把女揀 點解會揀個咁嘅人
硬係覺得韓國好難轉風向
見啲ig followers好似大部分都係外國多
Onlyfans
條女要道德綁架講乜都無用啦
佢地本身個mindset 係咁都好難短時間改變既..
我都咁覺得但韓國嗰邊一日唔轉風向佢都好難出翻嚟 就算佢國際fans多都唔會主攻國外市場呱
有無攪錯 個女既搭上幾個男人又無問題
d韓國網民真係痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞