金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
初頭覺得係假x2 直頭無認真睇佢個po
直到依家都唔敢睇返 逃避現實
呢兩日間唔中都有上214嘅IG睇番啲post
心諗 屌你 真係集集扮緊野?
BTW 啲post應該好快會無咗。。
我有detail咁睇呀
有一下諗係咪啲競爭對手玩鬼佢 點知
我都係打開YouTube 成日recommend 佢啲片但依家已經冇心情 唔想睇了
我都係
星期六睇佢啲喊戲我自己都喊埋一份
因為真係做得幾好嫲嫲嗰part喊到傻
星期日睇完大結局仲好開心 諗住今次實紅
勁多人開始留意佢 支持佢
周圍同人講好sweet 叫佢哋快啲睇洪班長
點知星期一瞓醒就睇到。。。
我覺得自己發緊夢 一夜之間變成咁
好難以置信
不過佢IG followers仲企得好硬 仲有7.3M 而且仲升緊
同埋越黎越多人去KBS網投票俾佢上入番214
唉 好心up
我都唔知佢呢啲叫唔叫做自毁前程
三十幾歲終於開始走紅 上緊位 大把機會
可惜左自己多年來工作上嘅努力
又辜負支持者(我
包括因為佢人設崩塌受衝擊嘅人好
鍾意睇佢做節目但再無機會睇嘅人都好
同時諗諗下又因為一篇文 原來可以瞬間令一個人天堂跌落谷底
一無所有 覺得幾恐怖
我明佢唔做衰嘢就冇位比人入 我都接受唔到
只係感歎輿論嘅威力
唔講其他 淨係呢個po度嘅各位應該都未unfo la
利申唔打算unfol
已經唔敢考究係咪扮野
就算只係懷孕同墮胎都頂唔順
睇咗咁多集兩日一夜,始終唔覺得金宣虎係條女口中所講性格咁差嘅人。不過佢係處理私生活上處理得唔好係不爭嘅事實。

無可否認佢係一個演技好好嘅演員。但娛樂圈就係咁,有污點就跟一世。安心上路啦金演員

乜佢講嘢咁中肯既咩
今朝睇到 "韓志平" 被Seoul Drama Award 2021 選為年度角色之一
可惜了宣虎的演技
友人ig 又有新update

你好! 首先有很多人在等我 想說聲對不起 我現在既不會說謊也不會說謊。 25日公開的理由是需要時間了解我有可能得到法律上的損失。 事實上,我收到了Dispatch的名片,但是沒有提交資料,預計22日星期五提交資料。 但是從20日下午1點左右開始,受到了持續的威脅,通過法務法人要求民事刑事上的損害賠償等各種壓力。 我想告訴大家真相的不是那個女人的過去,也不是現在流傳的陰謀論,而是那個暴露的文章內容本身就有錯誤。 當然,只要看到那女性的曝光文章,那個人(虎)可能會受到指責,沒有辯解就做錯了。 但是曝光文章本身就有很多錯誤的地方,希望大家知道那個人(虎)也有一句委屈的話。 謝謝你讀了這麽長的評論

本來要爆料個位第三者有update,內容大致係話,原定25日先爆係因為要評估自己法律上有冇咩不利。但20號開始不斷被人威脅。佢話喺女仔角度宣虎俾人指責係啱,因為佢有做錯既地方。但係,篇文本身有好多部分都係與事實有出入,所以宣虎係真係有好委屈既地方。

我都睇過呢個人既其他post,我估計係關於佢人格方面(話女演員唔靚,投訴導演etc) 既控訴並不準確。不過點都好,事到如今,the damage has been done.
有d兜到好尷尬
19友人講野就信到十足
人只會信自己想信嘅野
今日風向明顯好轉左, 希望快d洗白工作待人差果d指控啦
會唔會轉風向

只要圈內信宣虎係比人屈,好快返洗出嚟
至少佢真人應該同214 差唔遠 有禮貌識尊重人個隻
https://star.ettoday.net/amp/amp_news.php7?news_id=2107309

「我活到現在沒有看過比宣虎還有禮貌、還善良的人,他是個擔心造成別人麻煩,苦惱很多、也很體貼人的孩子,關於人格爭議的部分,我感到很傷心,只希望可以矯正事實。」發文者也提及了《兩天一夜》裡吼PD的爭議片段,她也無奈解釋,「他說要出演節目時,我還在想以宣虎的個性可以好好適應嗎,他既怕生又內向,有禮貌、也害羞、更是小心翼翼的人,現在卻因人格被罵,看到這些我真的忍不下去。」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞