金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
連登變面快到呢
我早幾日話唔好跟車太貼,虎道歉既話墮胎就肯定係真,其他野得條女講,無證據,結果負皮多到傻
宣虎真係現實版洪班長
一直都冇支持錯人 好感動呀seonhoda
連燈成日都炒車架啦 都唔係第一次
被佢搞到千夫所指身敗名裂都只係道歉
我唔識醫學, 唔知懷孕6-7週做唔做到DNA.
但如果兩個人響埋一齊, 條女有左. 至少都相信係自己O既骨肉先O既.
送走就係事實, 承認送走左咪道歉.

但以而家O既時序同所發生O既事, BB 老豆個身份永遠都唔會知道.
係唔係都好認左都係一個負責任O既態度先.
忠粉揮手區
明明可以反駁佢
但係佢都冇 將委屈俾晒自己 唔想大家攻擊佢
善良到
洪班長
諗起佢當兵嗰陣條女比帽佢戴 佢仲要跪低求復合
佢真係愛得好悲微
今朝新聞出咗 IG followers增長得好快 接近7.5M喇
成件事好洪班長
一拍兩散, 一係求財, 一係為啖氣.
即縮都估到佢驚會燒返自己架啦.
不過以為縮左就無事, 就似乎天真左少少.

而家乜都唔驚, 最驚變成泥漿摔角.
成件事沒完沒了就煩.
爆料黎講都算堅料多
搞過唔少人身敗名裂
幫人反水好似係第一次
https://m.weibo.cn/status/4696499466799438?dt_dapp=1

韓評不樂觀
期待女方回覆
利申唔係虎粉絲,純粹睇表面證據覺得條女都有問題,但一話條女都有問題就會俾人話係btv
個重點係果D人叫人唔好信其他人O既片面之詞而去信條女O既片面之詞.
而家咁樣就變成各執一詞了.
除左真實O既佢係唔多識煮野外...
thank you. 呢次可能係搞到對家身敗名裂. 都算中.
唔係第一次 之前dispatch都有幫過安宰賢
為啖氣咯
都近40又無人埋單,見條仔上升期驚cool唔住咪做咁多野,呢d韓妹日常

風向持續更新
8號東北,一下變成8號西南。
道歉時盡快觀看恰恰恰是常識吧。
你咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞