金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
你講既野抽離context既話好多都啱啊
但又何嘗唔係站喺道德高地,各打五十大板?

女方傷身又後悔,已經負緊佢要負既責任
但望住男方將個人設演到咁完美
唔止係劇集角色,戲外都係不斷塑造純情乖乖牌形象
愈來愈多人因為呢個虛假人設而喜歡佢
想拆穿佢偽裝攞返個公道都好合理
女方肯落仔係基於條仔肯同佢結婚,落完條仔就飛左佢,fans咁都幫得落?
「女方傷身又後悔,已經負緊佢要負既責任」重點。

唔理女方身體點都好,墮胎客觀上就係女人傷身,男人唔洗。

你可以話女方係make her own decision,但話女方冇負佢既責任係離曬大譜。
我就睇一兩集試吓水溫,睇下尷唔尷尬先硬係覺得成員之間會有啲尷尬,有種有說話想講但係又唔講得嘅感覺
女方有責任同男方俾唔俾人鬧係冇關係架喎
咁依家男方人設崩壞,咪就係男方要負既責任
感覺節目組都好就佢 想一個都不能少
因為要就虎拍劇 全部拍攝場地都係浦項果邊
會唔會太早下定論因住跟車太貼

第一個爆料既韓國娛樂記者youtuber 講過如果金宣虎願意完整講出事實可能會有反轉....唔知點解個記者好似知好多野咁

關於前女友的身份,韓網現傳得沸沸揚揚,19日有網友直接在論壇PANN指名金宣虎前女友就是已離開業界的崔姓氣象主播,37歲的她曾有一段婚姻,且該段婚姻維持得不久,離婚主因則是因債務,不僅如此,從IG貼文裡可以看得出來,崔女平時愛好精品,且在國內爆發新冠肺炎時,她8月還曾出國遊玩,粉絲口中的她形象不太好。

2020年8月曾經表示「與2個月不見的朋友相聚,現在要去喝一杯了」;若比對原文爆料,該PO文者7月就知道自己懷孕,若崔女是金宣虎前女友,意指她明知自己懷孕了,卻還飲酒,並不如爆料文內愛惜身體的感覺。不過,崔女現已經把IG、推特帳號全關了

除左墮胎係事實,究竟有冇呃呃氹氹都未知,等睇證據
兩日一夜好慘
呢個真心錫佢
啲成員仲要山長水遠過去拍
條友肯撚定覺得應份嫁啦
我同你一樣諗法
同埋我唔鐘意啲人一見到人話墮胎係兩個人既決定 就情感勒索話咩女人都唔支持女人就覺得想嘔
只可以話佢係一個好勁既演員 但出軌講大話正仆街(最新爆料講 未verify)
要賠廣告商咁多錢 佢先紅咗一年 唔係賺咗好多錢
係咪要破產先搞得掂?
佢以後嘅人生同佢個名一樣 都係甘酸苦
都話人地有富二代未婚妻幫佢 叫佢快啲收皮好過
條女可能見佢依加身敗名裂 都唔要佢呢
其實係佢賠定佢公司賠
個名笑左
唔好曲解我意思
從來冇講過男仔唔洗負責任

無可否認依家風向全部屌緊金宣虎
甚至覺得女仔去到最後一集先爆料係體貼
咁抵撚死 因為想食20歲飛咗個落過佢b既ex
金酸苦
隔離話應該公司賠先
個男嘅要賣屎窟啦
都好~操大隻啲,再出嚟應該可以再收一堆師奶粉
我都覺
佢俾人屌就屌梗架啦,點都係仆街黎
但係點解講到個女仔完全冇問題咁
你都幾識得你認為冇追214出黎尻估
214劇組不嬲好錫每個成員。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞