金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
就快爆post
戴套的確唔係100% 但起碼唔會一開始比人先入為主中出搞到要墮胎先
個b姓咩都已經唔重要
條女最初自己解釋話果排身體唔好所以無避孕.
跟住意外懷孕

到底係協議條女避孕, 避唔到孕又有無講呢D咪又係無人知.
到底係咁唔好彩定係有心無套中出佢. 得佢地兩個先知.
總之而家咩都入佢數就啱
同埋金宣虎是否真心唔想要個B. 定是個女唔想要個B.佢就跟女個意願同意唔要個b?
因為佢好像對女方說過懷孕是好事

的確戴套唔是100% 唔會懷孕。韓國人呢方面無知左
聽到搞到女O既要墮胎, 墮胎唔見人.
韓國人就即刻着哂, 其實所有野都聽唔入耳咁.
咪同某班連登仔一樣
我好想問韓國係咪平行時空
而家咩年代
協議墮胎都唔得
係,戴套就無事
但意外有左去落仔嘅人通街都係啦
使唔使講到十惡不赦咁
無計呀 佢自己都認左墮胎
一旦先入為主就講咩都無用 已經比人叫佢做金海帶
條女已經0可信性,都唔明班友點解仲可以信晒條女
再先入為主ban晒之後有利虎嘅野
韓國不嬲都係表面開放內裡保守 只係比支那識包裝咁解姐
如果唔係都唔會男藝人出事潛一排就可以復出 女既就永不超生啦
開定4啦
睇theqoo啲評論睇到眼都突
根本anti嚟 扮咩正義撚
佢哋logic: 先爆料者=被害者
大佬 要鬧就不如一齊鬧啦 淨係鬧一個jm9
有得唔認咩而家 唔認咪又比位條女入
表面都唔係開放啦on9999999
D社唔出聲就算啦
家陣金個人設冇崩仲大鑊啦,睇怕佢都一兩年先出得返嚟
睇節目佢又膽小怕事,呢次應該又有鏡頭恐懼
希望214嘅人會陪佢啦
係start up之前佢都只係算半隻腳踩左入娛樂圈
都未見識過世途險惡
今次咁大鑊佢實好驚唔識反應
頭幾日唔出聲
然後除左道歉咩都唔講
其實係好符合人設
啲anti實會話 扮咩純情男姐金海帶
希望佢潛一排休息下會好啲
(但明明佢一向都係純情又卑微 唔係都唔會跪求復合)
好想每星期見到佢唔知新西遊記會唔會肯搵佢
韓國有無即食海帶湯。
即刻代言,反守為攻。
同安宰賢撞定位 兩個都係身痴
真係超可惜佢完全符合洪班長既人設,自己攬曬上身咩都唔講。真係好委屈214對佢黎講係家人黎,但而家連慶祝100集都做唔到
黑暗兵法
即食海帶湯一定有 係唔知有無商家咁大膽而家搵佢代言姐
花絲
如果個B唔係金宣虎嘅
可以點鬧
諗起佢214第一集 搵唔到車唔可以係限時內到 其他呀哥講笑咁話佢 佢都淨係摸下自己個頭講對唔住真係一模一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞