金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike

前女友分分鐘真係因為呢part先爆佢大鑊
係正傷口上面灑鹽
嘩 真係好諷刺
都咪話佢唔好演技
真白卡咁都拍到呢幕
所以啲人都話佢嘅眼淚太廉價
就算出嚟道歉 喊晒口都冇人會信佢(盲粉除外)
唔知佢以後喺社會可以點立足
Start up開始睇佢 覺得佢幾好 靚靚仔仔 人設又暖男個種 綜藝又傻下傻下咁幾搞笑 海岸村直程幫佢個暖男型像昇華到頂咁濟 點知原來係咁既人。。

拍拖仆野唔緊要呀 但又要中出 有咗個b又唔負責任 仲要講大話厄條女落埋佢 自己明明上緊位 大好前途真係唔怪得邊個

仲有條女都算係咁 等到你最後一集先爆料 想像唔到佢睇到樓上個幾幕既心情係點

洪班長。。。
個女人已經35歲,墮唔墮胎自己決定唔到咩?點解張個責任擺哂係男方到?
我本身都係咁諗 但不如你再追下post先 update下同埋係將唔係張
女方有責任都唔代表男方冇做錯

呢個真係佢黎?

追左post, 根本感情事外人唔可以judge
墮胎係不負責任,但係一年後先分手....
唔明點解墮左胎就要同人一生一世
明明大把人生完仔都可以離婚,點解墮完胎唔可以分手?

大家個觀念係永遠講分手果一方就係罪人,愛情真係有對與錯咩....真係要勉強自己同一個唔愛既人結婚先叫合乎道咩?

女方係咩人,係咩性格?大家清楚?
墮胎後相處左一年,覺得頂唔順,想分手都唔可以?
因為內射墮胎搞到身敗名裂,仲要一個人背負所有後果好唔fair
好嘔心呢張相
樓主有冇後悔開呢個po
另外一個人負嘅責任咪搞壞咗自己身體囉 仲唔夠?
觀眾鍾意佢個人設係暖男,依家殺死自己骨肉,揾人繼續鍾意囉
你睇咗爆料人個六千幾字剖白未?
佢認咗內容一句都冇反駁
呢d case心理影響先最大,男ge唔會有罪疚感,因為唔係由自己身體由有變無
你追曬po都睇唔到#85嗰堆嘢
其實都似樣
而家瘦左醫美同有打扮左
有冇人試過同個ex講要結婚要一生一世? 講果陣有冇諗過之後會分手先?

女方從咩途徑得知違約金係大話?

仲有好多疑問就冇人深究,當哂女方100%講既野係真...

金宣虎唔肯負責任都已經做錯左,令到女方咁傷心,如果佢依個時候仲為自己去辯解既話,咁真係無得救... 唔解釋係最好既選擇
仲覺得男方冇問題嗰啲
係冇睇原文所以唔知佢實際幾仆街
定係本身個人道德敗壞到咁
定係因為唔係發生喺自己身上就對人地既傷痛不屑一顧
多麼諷刺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞