金宣虎討論區 (3)

1001 回覆
12 Like 46 Dislike
set到佢人設好高 乖乖仔聖人咁
同形象咁大落差
套落一個形象一般既藝人 大家反應可能冇咁大 但佢形象係set乖仔 正面 所以先咁
咁而家女人咪承受生唔到仔既後果,男人咪承受冇得再做明星既後果囉
咁當冇事發生
外人不得說三道四
明星私生活唔應該比人批評
而家咪講緊 雙方一齊承擔緊後果囉
幾時講個男既錯哂啊

法律上個男既就真係冇後果,咁點解又只係個女人錯哂?
做得公眾人物,嗰道德standard自然係高於常人㗎啦。你當初只係sell演技都仲可以兜姐,金宣虎人氣咁高擺明人設有份導致ga wor。

當初靠人設開飯,而家人設破滅咪食返嗰後果,好公道喎
一方面係角色設定,另一方面佢未做洪班長之前佢已經行緊乖乖仔路線,話自己跪女朋友嗰啲。點知原來現實係個咁嘅人,所以啲fans咪覺得自己俾人呃。

不過佢點都係演員,所以形象依家野從來都係可信極有限。一直都唔建議啲人投放咁多感情落藝人到。
我第一眼已經睇佢唔順眼 覺得佢笑到好撚心寒 但又陪條女睇咗幾集 估唔到咁快收皮
娛樂圈邊個唔係人前人後兩個樣?
其實個人設都係劇既人設姐
其實佢又冇冇叫雞偷食
唔算厹fuck boy 喎
俾男人花言巧語呃到固然蠢,依家清醒返,一齊為死左ge bb贖罪啦
人前對所有人做足基本尊重,然後私底下同女朋友抱怨同事叫偽善?
唔通佢要係鏡頭面前講粗口,講自己飛過幾多女人?正常人都唔會啦係咪?
難度你對上司不滿又會係上面前爆?你會唔會同另一半呻呢?

站在高地易,真正做到既人有幾多? 嚴人寬己就叻

唔支持咪唔支持金宣虎,冇人逼你做佢fans,但個個聖人上身,唔相關既人都係網絡批評明星個人感情,真係好可笑

對女方對男方都唔應該落井下石

女方唔係有錯,無論係愛人、分手還是墮胎都冇錯,但成件事真係唔係強姦,女人都應該負一半墮胎既責任
樓上嗰位絲應該唔係撐虎
係覺得點解講到條女冇責任咁
但層主講得幾好
係因為佢係公眾人物所以會批評佢同要求更高
唔只劇
真人人設都係呢個路線
屌,我都未睇完,睇到一半
都有嘅
不過少囉
好彩睇左4集,賤男去學下做人啦
其實睇爆料啲內容 條仔似極度自戀 覺得自己懷才不遇 重名利又薄情 條女同佢講完落仔有咩後遺症 條仔仲笑鳩佢喎
一年前發生 明知自己事業有起色都搞啲咁既野可以怪邊個?
就係話自己紅緊,好多代言,生左仔要賠好多違約金喎既然紅令人迷失心志,應該打回原型,學識返做一個人
Agger
成件事明明兩邊都有錯,依家推曬波落男方
女方都成三張幾啦,醫生都勸埋唔好落,之後會不孕,比男仔氹兩句,用結婚做補償都肯落,證明佢都唔係幾想要個B
金宣虎衰就衰在佢係娛樂圈人士,做公眾人物要做聖人一啲錯都唔犯得
老實講,如果中間係有爭議點既,你估公司唔會即刻捉住反駁咩,係咪用個「氹」字依家唔單止係兩個人之間既事架,仲係講緊公司會蝕幾多錢呀

不過你講得啱,冇人知篇文真實性有幾高
我都驚驚地自己會炒車
但都唔影響男方係渣男既事實
佢賤個點係做完衰野+再不負責任+欺騙女方+戲外人設都表現到同佢本人私德完全相反
如果佢作為一個公眾人物做啲咁衰嘅野都冇後果繼續可以紅
就代表向全世界講做呢啲衰野係冇後果鼓吹大家去做
加上而家睇到佢做暖男已經一秒出戲

利申冇中出過冇生完仔離婚冇同過ex講要結婚要一生一世(我講出口就係承諾)
決定就算無咗虎子都會繼續睇兩日一夜
仲有得做落去先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞